Benim okuduğum okulda benzer durumdaydı tek farkı bizim butondan ince bir zil sesi geliyordu basan kimseye bir şey olmadı sene sonu boyunca o butona basan çok öğrenci gördüm onlarada bir şey olmadı.
Yani bizim okuldakine bir kere basan olmuştu ve çalışmıştı ama su sistemi değil sesi vardı tüm okulda onun haricinde onların okulunda çalışıp çalışmaması benim bileceğim iş değil ama normalinde çalışması gerekir.
Hocam kimi okulda bu sistemler çalışmıyor ama çalışanına denk gelirseniz sorun olabilir bir de bu yangın butonlarının önünde cam oluyor sanırım sizin basacağınızda bu cam bulunmuyor ayrıca basacaksanız okul çıkışında kalabalıkta yapıp hemen kaçın böylece yakalanma ihtimaliniz azalır
Ayrıca basmanızı önermiyorum eğer çalışıyorsa durduk yere ceza vs almanızı istemem.
Hocam kimi okulda bu sistemler çalışmıyor ama çalışanına denk gelirseniz sorun olabilir bir de bu yangın butonlarının önünde cam oluyor sanırım sizin basacağınızda bu cam bulunmuyor ayrıca basacaksanız okul çıkışında kalabalıkta yapıp hemen kaçın böylece yakalanma ihtimaliniz azalır
Ayrıca basmanızı önermiyorum eğer çalışıyorsa durduk yere ceza vs almanızı istemem.