Okulda yaşadığınız komik anlar nelerdir?

Orta okulda bir arkadaşım vardı hocayla dalga geçmişti hocada duymuştu hocanın yanından geçmeye korkuyorduk şükür ki iyi bir hocaydı bizim derslere girmiyordu o yüzden çok dert etmedi. Ama o gün onunla olduğum için pişmandım.
 
Yani komik mi bilmiyorumda bi çocuğa en önde kopya vermeye çalışıyordum ve hoca da önümüzdeydi, çocuk soruyor bana sıraya falan yazıyorum işaret ediyorum sonra hoca "Görmüyorum sanki" dedi, neyse sonuç olarak hoca bir şey demedi bende ağzımla söyledim çocuğa, hoca zaten kopya veremiyorlar yanlış yapıyorlar falan diyordu. Utançla karışık komik bir şey gibiydi.
 
Bugün açılan diğer konuya verdiğim cevap dışında, fen hocası yeni stajyerleri tanıtırken "Bunlar da Ayşe hocalarınız. 2'sininde adı Ayşe" demişti. Benim de dalgınlığıma geldi düşüncelerimi sesli olarak ifade ettim. Yani kısaca sınıf içinde "EŞO" diye bağırdım. Tüm sınıf gülmeye başladı. "EŞO" hocalar da bıyık altından güldü.
 
İlkokul 2-3. sınıftaydım. Yeni yaşlı bir ingilizce hocası gelmişti o sene (70 ve üzeri olabilir). Bir gün dersinde iki kişi masanın etrafında birbirini yakalamaya çalışırken hocayı düşürmüştü. Yardım etmeye çalışan bizlere bağırmıştı sonra...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı