Okulda yaşadığınız tuhaf olaylar

Vay be ondan sonra bıçaklayan kıza ne oldu biliyor musun?

Hocam 8. sınıfa gidiyordum. Sınıfta çelimsiz ama kendini çok bir şey zanneden biri vardı. Her gün okuldaki başka kızlarla konuşuyordu. Bir gün bu çocuğun çıktığı kız başka bir çocuk ile fotoğraf attığı için okulda kavga çıkarmıştı. Diğer çocuğa koridorda ailevi küfürle bağırmıştı ve bizim koridorumuzda müdür odası vardı.
Vay be ondan sonra bıçaklayan kıza ne oldu biliyor musun?
Hocam kız bıçaklamıyor. Bir çocuk kız meselesi yüzünden başka bir çocuğu bıçaklıyor.

Çocuk herhalde disipline gitmiştir veya annesi ve babası çok fena dövmüştür.
Çocuğun zihinsel veya bedensel hastalığı mı vardı normal bir insan böyle yapmaz bence.

Sınıfta arka kısımda meyve suyu kutusu ile maç yapıyorduk. Tabii 5 kişiyle falan değil 20 kişiyle daracık sınıfta sonra arkadaşım poşetinden topunu çıkardı hayır diyemedik başladık oynamaya işte herkes gol atmanın peşinde bende pas vermemek için gelişine vurmuştum top pencereye çarpmıştı.(yaşım Max 15 o zamanlar )

Ya o bahsettikleriniz kadar gıcık bir tipleme yok. Kapıda karşılıklı durur, kollarını kenetlerlerdi. Kimse giremiyordu içeri. Ben de bir kere dediğiniz gibi yardırmıştım üzerlerine, sizinki gibi bir hadise olmadı ama. Surat surata çarpışmıştı saflar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…