Okulda zorbalık görüyorum

Gidebileceğin başka bir lise var mı? Nakil alıp başka liseye gittiğinde yeni bir başlangıç yapabilirsin.

Vücut geliştir. Çok etkisi oluyor. En kötü korkularından bir şey diyemezler düşünceleri değişmese bile.

Ben kızım ve bana zorbalık yapanlar erkek ve evet zorbalık hep devam ediyor şaka gibi demi liseli oldular ve hala kafaları hareketleri böyle. Teşekkür ederim tavsiyelerin için biliyorum ama ailem pek benden yana anlayışlı olmazlar sürekli değişip dururlar onlardan korkuyorum.

Abin falan varsa söyle bulsun onları adam etsin. Abin yoksa kuzenin falan da olur. Bu meselenin çözülmesi gerek, içine ata ata olmaz. Müslüman değil derse desinler, abin ya da kuzenin onlar öyle söyledi diye aynısını mı yapacak sanki sana? En kötü beni yanlış anlamışlar der geçersin.

Onlar senin ailen hiç anne baba sizinle bir şey konuşmak istiyorum dediniz mi?
Bir deneyin bu konu hakkinda onlar senin ebeveynin ilgilenmek zorundalar.

Biraz dişlerini göster, susarsan herkes ezer seni. Bu konuyla alakalı sana yarın uzun uzun yazacağım, ancak şu an uyumam gerekiyor.
MoodOlsun uzun yazmış kadar oldun. Kimi diyor sus, karşı gelme bir şey yapma, kimi diyor kendini savun. Ben kendimi savununca daha çok üstüme geliyorlar. Ve önceki okul hayatımda bütün her şeyi takır takır anlatıp sürekli kendimi savumama rağmen erkeklerle şiddetsel ve sözsel kendimi savunmama rağmen hep suç ben de oldu çok korkuyorum artık. Ben savunsam ağzımı açsam suç çünkü: )

Bir daha yaptıklarında taciz var diye bağır onu bir taciz etsinler bir daha yapıyorlar mı? Yaparlarsa yine bağır en son pes ederler.

Ve kimseye anlatamayacaksan susup içine atacaksın 2 senen kalmış.

Zorbalık olayları geriye dönük psikolojik sorun çıkarıyor. Eğer sorunu yaşamaya devam edersen ve lise hayatın böyle devam ederse bu anılar hayatın boyunca peşini bırakmıyor. Sık sık rüyalara girme sorunu çıkıyor ortaya. O yüzden bir an önce harekete geçmen gerekiyor. Zamanında harekete geçmeyip içime attığım için çok pişmanım. Bütün hayatımı mahveden bir süreçti. Resmen geleceğim değişti. Bari sana olmasın.

Bir daha yaptıklarında taciz var diye bağır onu bir taciz etsinler bir daha yapıyorlar mı? Yaparlarsa yine bağır en son pes ederler.

Ve kimseye anlatamayacaksan susup içine atacaksın 2 senen kalmış.
Nedenlerini dedim. Açıklama yaptım keyfimden değil. Elimden geleni de yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…