Okulda zorbalık görüyorum

Ben saygı duymuyorum demedim zaten hiçbir şey anlamıyor duyarcı kafanız. Bak ailesine söylemiyor tamam sorun yok. Ama meslek lisesinde ki kekolara neden inançsız olduğunu söylüyor samimi de değilim diyor zaten.

Orası biraz karışık gidip ciddi ciddi ben Müslüman değilim demedim. Ve zaten muhabbetimiz de yoktu sınıflar yeni birleşmişti. Ben gothic giyinen biri olduğum için bana sınıftaki erkekler satanist falan diyorlardı sonra sürekli deyip deyip sen kesin Müslüman değilsin demi falan dediler ben de "he" ne yapacaksın? Dedim. O kadar. Yani ben "he" falan demeseydim bile öyle tanı koymuşlardı. Ama gidip bana zorbalık yapanlara dinimi falan demedim. Desem de bunda bir şey yok normal karşılamaları lazım mesela ben onlara Müslüman diye değişik gözle şaşırma gözüyle bakmıyorum onlarda kocaman olmuşlar anlasınlar yani. Sınıfta yakın olduğum kıza bile dinden bahsetmiyorum onlara mı bahsedicem, cahile anlatmak zor. Cahil derken onlara dedim.

Durum hakkında bir değişiklik oldu mu?

1- İlk öncelikle anlattığın için özür dileme. 2- Böyle insanları takmamalısın böyle insanlar cahil cühela boş heriflerdir. İnsanların görüşüne saygı duymayan tipler bu tiplerdir. 3- Sakın intihar etme Allah büyüktür bir çaresi bulunur dirençli dik olmalısın dostum. 4- Hayatında başarılar. Böyle insanlar her yerde var onlardan kaçamazsın her yerde karşına çıkarlar. 5- İnsanlar istediği dinde olabilir insanların buna saygı duyması gerek.

Okul veya sınıf değiştimeye nedersin?

Açığa geçmeyi düşünebilirsin ama oraların eğitimi nasıldır bir fikrim yok. Dayanamıyorsan sınıf değiştirebilirsin ama 2 senecik bir şey kalmış şurada, derslerine odaklan sen. 2 sene sonra kimsenin yüzünü bile hatırlamayacaksın. Bu tarz basit durumlar için bu kadar kendini hırpalamaya gerek yok. Dediğim gibi derslerine odaklan, seneye bölüm seçeceksin zaten. Çoğu sınıf arkadaşınla ayrılacaksın.

Son düzenleme:
Zorbalık yapanlara sordun mu neden zorbalık yapıyorsunuz diye ?
Sen çok zekisin? Onları canlı ateşte yakıp işkence etmek gerekirken 'neden zorbalık yapıyorsunuz' mu diyecek Bu tür insanlar zehirdir, ruh hastasıdır. @oluroluryeriz aynı okuldaysak gelir döverim hepsini okulun ne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…