Okulda zorbalık görüyorum

oluroluryeriz

Centipat
Katılım
9 Haziran 2021
Mesajlar
75
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Normalde 11. sınıf olmam gerekiyor ama bazı sebeplerden 10. sınıfa gidiyorum. Çevrede o kadar kötü huylu 2 yüzlü sürekli insan değiştiren sevgili değiştiren kavga çıkaran kısacası her türlü belası olan insanların çevresi var seviliyorlar, sayılıyorlar ve zorbalık görmüyorlar. Fakat benim kimseye bir zararım yok, hem 3 5 hafif şeyler olsa ne olur ki çevredeki arkadaşları daha kötüyken? Cidden hiçbir şey yapmadım, durduk yere sınıfta dışlanıyorum kimse beni ciddiye almıyor. Erkekler benimle uğraşıp duruyor. Yok Müslüman değilsin bilmem ne ve birkaç uğraşmalar sözler. Cuma günü arkadaşım ile okuldan çıkmış dolaşalım diye alt yoldan gittik önümüzde de sınıfımızdan 3 çocuk vardı ve bana durduk yere ayva fırlattı küfürler etti ben de pek bir şey demedim, dayanamayıp ben de küfür ettim ama çok ağır şeyler demedim küfür etmeyi sevmiyorum ama sinirime, ettim. Sonra boş verdik yürüdük bu sefer yine küfürler ederek bana ağzından ayva tükürmeye başladı. Sonra yine bir şey yapamadım, diyemedim çünkü gücüm yetmiyor keşke güçlü olsam da dövebilsem. Sonra yine arkamdan küfürler ederken biz karşıya geçtik onlardan kurtulmak için ve hala arkamdan boyumla dalga geçip durdular. Cidden boyumla dalga geçerlerse geçsinler ama bana durduk yere zorbalık yapmasınlar, dışlamasınlar. Sınıfta onlara bir şey yapmadım muhatap bile olmadım neyin tribindeler. Müdüre söyle falan demeyin müdürümüz değişti. Yeni gelen müdür çok şey biri anladınız siz asla yardımcı olmaz olaylar daha çok artar. Öğretmenlere de desem her şey daha kötü olur bir şey düzelmez ve aileme de anlatamam. Cidden bıktım artık ben bir kızım acaba beni çirkin buldukları için mi zorbalık yapıyorlar. Çünkü ortada bir sebep yok. Kendimi pek çirkin bulmuyorum, aşırı güzel de bulmuyorum ama cidden neden böyleler? Buradan anlatınca basit geliyor ama daha neler neler var, ben basit basit anlattım. Her gün ağlıyorum moralim bozuk. Umarım güzel şeyler yazarsınız. Özür dilerim çok uzattım ve buraya derdimi yazdığım için başka yazacak yerim yoktu pek. 🤧 Bu arada üstte dedim ama tekrar edeceğim. Cinsiyetim kız. Bu arada içine kapanık, utangaç, inatçı vb. biri değilim. Onlara paraları sözde yokken para bile verdim iyilik yaptım ama hala zorbalık.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İçine at. Eskiden ortaokuldayken ilk kavgamı yapmışdım. Yaklaşık 10 11 kişi vardı. benim arkadaşımı (sınıf arkadaşımı) köşeye çekmişler itip duruyorlardı. sonra bende gördüm hemen yanlarına gittim. bana da sanane uza falan diyorlardı sonra küfürler falan edince dayanamadım içlerine zıpladım kime gelirse vurdum. zor tuttular beni tabii 1 2 yaş büyükler bizden. sonra bittin olum sen diyerek gittiler ama birşey yapmadılar daha sonra arada bir kışkırttılar. bir gün birisi geldi benimle dalga geçti (onlardan daldığım kişilerden)dalga değil de küfürde diyebiliriz sonra tehdit falan etti ben bir şey yapmadım ama okul çıkışı gururum kırılmıştı yani kız gibi ağlamak değil de gururum kırıldığı için birden ağladım.eve gelince babam öyle görünce beni babam durumu anlatmamı istedi. bende anlattım.çocuğu bulduk okul dışında oturuyor racon keser gibi korkuttuk fotoğrafını çekti babam öyle böyle dedi çocuk ağlayarak gitti bir daha da bana bulaşamadılar. Yani aile bireyine ya anlat ya da içine bırak.
 
Son düzenleme:
Yukarıda intihar falan edeceğim yazmışsın 3 5 kendini bilmez insan görünümlü hayvanlar için değmez asla düşünme.Büyük bir abin amcan akraban en kötü babana söyle böyle böyle küfür ediyorlar falan de tam anlatma o arkadaşları bir görmeye gelirse faydası dokunur diye düşünüyorum biraz kaba kuvvet şart arkanda birisinin olduğunu anladıkları zaman geri adım atacaklardır.
 
Yukarıda intihar falan edeceğim yazmışsın 3 5 kendini bilmez insan görünümlü hayvanlar için değmez asla düşünme.Büyük bir abin amcan akraban en kötü babana söyle böyle böyle küfür ediyorlar falan de tam anlatma o arkadaşları bir görmeye gelirse faydası dokunur diye düşünüyorum biraz kaba kuvvet şart arkanda birisinin olduğunu anladıkları zaman geri adım atacaklardır.
Arkamda kimse durmaz.
 
Müslüman olmadigindan dolayı ise eğer bu bir saygısızlık. Herkesin dini kendine. Ha, emin olun o civiklar gibi çevreniz olmasın, sizi sahteden kimse sevmesin. Daha iyi. Her yerde var öyle değişik insanlar. Adam olun, insan olun, kendi halinizde olun. Dediğiniz gibi, öyle insanlar hep var ama sessiz, sakin, kendi halinde iyi insanlar az var. Siz azlardan olun ama dışlanın. Fazla da takma, Allah'a emanetsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı