Okulda zorbalık nasıl engellenir?

xzmj_Moonwalker

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Dün sabah okulda bana çok küfür ettiler bende karşılık verince yanıma gelip öyle bir vurdu ki kafama aklım şaştı. Sanki kafatasım kırıldı yani benim gücüm asla yetmeyecek kişiler yetse bile arkaları kuvvetli benim arkamda duracak kimsem yok. Yani ne yapmalıyım kaderime razı gelip oturayim mi? Bunları öğretmene söylüyorum bir işe yaramıyor yapabileceğim bir şey var mı diye sormak için açtım konuyu. Herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Meb'e söyle. Hocalar ayrıca hiç bir şey demiyorsa hocaları da şikayet et. Denetlemeye falan gelsinler. Hakkını ara.

O tür tiplere karşı yapabileceğin pek bir şey yok okulunu değişebilirsin.

Anana babana söyle gelsin müdürle konuşsunlar. Hocalara güvenirsen daha çok beklersin kendini de ezdirme bir daha vururlarsa darp raporu alır şikayetçi olursun okuldan atılırlar.

Bu durumu velilerine bahsetmişsindir umarım, eğer bahsetmediysen söyle mutlaka. Okula onlarla git. Bizzat onlar bu durumu okul müdürüne, müdür yardımcısına, hocalarına bildirsin ki durumun ciddiyetini kavrasınlar. Yoksa o zorbalar bugün sana yarın başkasına yapmaya devam ederler. Birilerinin durdurması lazım.

Öncelikle Ailene söylemen lazım müdüre dilekçe yaz.Durumu herkese belirt hala kimse birşey yapmıyorsa polise gitmen gerekecek.Kendini ezdirme.

Hocana söyle durduk yere seni dövme hakları yok.

Dayak at. Ezik gibi kalırsan seneler sonunda çok pişman olursun hep onları öldürmek istersin. İçinde kanser olacağına dışında konser olur.
Çözüm değil. Okul dışında 3 4 kişi kıstırırlarsa ne olacak?

Okulunu değiştirmekten başka çaren yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…