Okuldaki aramada toplanan giysilerin giyim kutusuna atılacağı söylendi

Durumumuz yok alacak falan de acındır kendini geri al. Şikayet derim vs. diyerek de alabilirsin ama o son çare olsun aranı bozmadan almak daha mantıklı.
Hocam gerçekten durumu olmayan bir arkadaş var sınıfta. Durumu olmadığını söyledi. Bu sefer müdür yardımcısı gel benim odama veriyim parasını git al dedi. Çocuk gurur yaptı almadı parayı.
 
Hocam gerçekten durumu olmayan bir arkadaş var sınıfta. Durumu olmadığını söyledi. Bu sefer müdür yardımcısı gel benim odama vereyim parasını git al dedi. Çocuk gurur yaptı almadı parayı.

Sana öyle yaparsa doğru MEB ve CİMER'e şikayet et.
 
Sana öyle yaparsa doğru MEB ve CİMER'e şikayet et.
Çok kötü bir durum hocam. Herkesin ortasın da böyle küçük düşürmek kimseye yakışmaz. Bana yapılsa yıkardım ortalığı. Çocuk boş ver takmaya gerek yok dedi.
 
Sen de sınıfın ortasında CİMER ve MEB'e başvuracağını söylersin parayı çöpten toplamıyor kimse.
 
Gri hırkayı almak mı? Milletin öğretmeni 'they/them' demediğinden başına gelmedik kalmıyor, bir de bizim okullara bak. Meb'in kuralları çerçevesinde elbette böyle bir şey yok. Meb'i geçtim, insan haklarına aykırı oğlum bu.
 

Böyle bir kural mı olur o zaman çorabınızı, atletinizi falan da alsın böyle saçmalık mı olur?
 
Kendini felan acındırma. Ailene danış. Son çare CİMER'e yaz. İlgilenirler büyük ihtimal. Böyle birşey yapmanın yasal olduğunu düşünmüyorum. 2 hafta sonra alabilirsin deme hakları var fakat temelli alıp giyim kutusuna atma hakları yok.
 
Hocam versede vermese de şikayet edin zaten anonim olarak şikayet etmiş oluyorsunuz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…