Okuldaki aramada toplanan giysilerin giyim kutusuna atılacağı söylendi

Durumumuz yok alacak falan de acındır kendini geri al. Şikayet derim vs. diyerek de alabilirsin ama o son çare olsun aranı bozmadan almak daha mantıklı.
Hocam gerçekten durumu olmayan bir arkadaş var sınıfta. Durumu olmadığını söyledi. Bu sefer müdür yardımcısı gel benim odama veriyim parasını git al dedi. Çocuk gurur yaptı almadı parayı.

Merhaba, bugün arama yaptılar ve üzerimdeki gri hırkayı aldılar. Montun altına giymiştim üşüdüğüm için. Sıkıntı şu ki geçen hafta gri ve siyah serbest olduğu söylenmişti ve müdür yardımcısı tarafından toplanan eşyaların giyim kutusuna atılacağı söyleniyor. Böyle bir şey yapmaya hakları var mı?
Gri hırkayı almak mı? Milletin öğretmeni 'they/them' demediğinden başına gelmedik kalmıyor, bir de bizim okullara bak. Meb'in kuralları çerçevesinde elbette böyle bir şey yok. Meb'i geçtim, insan haklarına aykırı oğlum bu.

Merhaba, bugün arama yaptılar ve üzerimdeki gri hırkayı aldılar. Montun altına giymiştim üşüdüğüm için. Sıkıntı şu ki geçen hafta gri ve siyah serbest olduğu söylenmişti ve müdür yardımcısı tarafından toplanan eşyaların giyim kutusuna atılacağı söyleniyor. Böyle bir şey yapmaya hakları var mı?

Böyle bir kural mı olur o zaman çorabınızı, atletinizi falan da alsın böyle saçmalık mı olur?

Kendini felan acındırma. Ailene danış. Son çare CİMER'e yaz. İlgilenirler büyük ihtimal. Böyle birşey yapmanın yasal olduğunu düşünmüyorum. 2 hafta sonra alabilirsin deme hakları var fakat temelli alıp giyim kutusuna atma hakları yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı