Okuldaki bir kızla nasıl konuşulur?

Kadınlardan her şey beklenir hocam. Anlatırsa kötü etkileyebilir ve kişinin gözünde de kötü gözükebilirsin. Sen onunla konuşup tanıştıkça nasıl düzgün ve temiz birisi olduğunu gösterirsen hakkında olacak düşünceleri de unutur gider.

Eğer eski flörtün kıza bir şeyler anlatmışsa kız senden haz etmeyebilir ama yine de şansını denemekten vazgeçme. Kendini kıza en güzel şekilde yansıt eğer hala kız senden çekiniyorsa o zaman kızı es geç çünkü en saf duygularınla seni kabul etmeyen biriyle olmaz. Kendi kişiliğinden de taviz verme asla yani kıza yaranacağım diye şekilden şekile girme.

Son birkaç gündür ben ne kadar çalışsam da bakışmıyoruz. Yani kız bakmıyor. Kızın bana karşı pek bir şey hissettiğini düşünmüyorum. Yine de gidip konuşayım mı?

Son birkaç gündür ben ne kadar çalışsam da bakışmıyoruz. Yani kız bakmıyor. Kızın bana karşı pek bir şey hissettiğini düşünmüyorum. Yine de gidip konuşayım mı?

Lan reis bakışarak insan ne hissedebilir? Git konuş arkadaşların dediği gibi. Bu kadar çok tanışmak istiyorsan zaten gece gündüz konuşma bahanesi düşünüyorsundur. Bulduysan adım at bulamadıysan dediğimizi yap.

Gece gündüz düşünüyorum da aklıma bir şey gelmiyor. Merhabalaştıktan sonra tıkanırım gibi hissediyorum.

Hiç muhabbetin bile yoksa kantinde spor salonunda falan laf atıp 2 muhabbet edersin 2 3 gün geçer okul sonrası napıyosun sınavlardan bunalmadın mı 1 2 bir şeyler içelim diye teklif edebilirsin red yesen bile utanmazsın.

Instagram'ını buldum istek attım. Kabul ederse yazarım tekrar.

İstek atmıştım dün kabul etmedi diye çektim. Instagram hesabında resim falan yok acaba ondan olabilir mi?
Acele etmişsiniz hocam. İsteği atıp biraz bekleyin, diyelim ki günler boyu kabul etmedi o zaman geri çekersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…