Acele etmişsiniz hocam. İsteği atıp biraz bekleyin, diyelim ki günler boyu kabul etmedi o zaman geri çekersiniz.
Zaten Instagram'a girip kabul etmemiş yani benim istek bekletmemin anlamı nedir ki?
Acele etmişsiniz hocam. İsteği atıp biraz bekleyin, diyelim ki günler boyu kabul etmedi o zaman geri çekersiniz.
Instagram'a girip kabul etmediğini biliyorsanız o zaman boşuna diretmeyin hocam. Umutsuz vaka. Yapacak bir şey yok gibi görünüyor.Zaten Instagram'a girip kabul etmemiş yani benim istek bekletmemin anlamı nedir ki?
Instagram'a girip kabul etmediğini biliyorsanız o zaman boşuna diretmeyin hocam. Umutsuz vaka. Yapacak bir şey yok gibi görünüyor.
Ben de bilemiyorum hocam. Aktif olarak Instagram kullanmıyordur diye tahmin ediyorum.Ama hesapta fotoğraf vs. yoktu sadece isim vardı. Bir de sadece 1 tane ortak ekli kişi vardı. Bilmiyorum etkisi var mıdır?
Ben de bilemiyorum hocam. Aktif olarak Instagram kullanmıyordur diye tahmin ediyorum.
Eğer ki takip ettikleri arttıysa ve senin de isteğini kabul etmediyse yapacak hiçbir şey yok hocam. Demek ki istemiyor. Diyelim ki tanımadı seni, o zaman profil resmine kendi resmini koyarak tekrar istek atmayı dene.Ya dediğim gibi benim olduğumu anlamamıştır ya da istemiyordur. Ama Instagram'a girdiğinden eminim takip ettikleri artmıştı çünkü.
Normalde gidip direkt instagram isteyecektim ama şimdi böyle yaptığım için ne yapılır bilmiyorum.Eğer ki takip ettikleri arttıysa ve senin de isteğini kabul etmediyse yapacak hiçbir şey yok hocam. Demek ki istemiyor. Diyelim ki tanımadı seni, o zaman profil resmine kendi resmini koyarak tekrar istek atmayı dene.
Onun adım atmasını bekleyebilirsin. Belki de yanına gelip konuşmayı dener.Normalde gidip direkt instagram isteyecektim ama şimdi böyle yaptığım için ne yapılır bilmiyorum.
Araya ara tatil falan girecek 1 aya yakın zaman geçecek ama zaten başka yapcak bir şeyim yok. Yani kız istek atanın ben olduğumu biliyorsa ve ben konuşmaya falan çalışırsam çok saçma olur.Onun adım atmasını bekleyebilirsin. Belki de yanına gelip konuşmayı dener.
Onun adım atmasını bekleyebilirsin. Belki de yanına gelip konuşmayı dener.
Konuşma başlatabilirsiniz hocam. Havadan sudan bir şeyler açın muhabbet olarak, devamı gelir belki.Araya ara tatil falan girecek 1 aya yakın zaman geçecek ama zaten başka yapcak bir şeyim yok. Yani kız istek atanın ben olduğumu biliyorsa ve ben konuşmaya falan çalışırsam çok saçma olur.
Ya çok geç oldu da ben bugün istek attım takipleşiyoruz şu an şimdi ne yapacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.