Okuldaki çocuk T.C ve adres bilgisiyle eve polis göndereceğini söylüyor

Bir daha yaparsa bunu telefonun ile kayıt altına al ve sosyal medya üzerinden haber siteleri ve popüler gündem haberlerini paylaşan kişilere yolla olayı büyüt ondan sonra o zaten o çocuk hiçbir okulda okuyamaz.
Bende kanıtı var çocuk yazdıktan sonra hemen siliyor adresimi atmıştı bana onu kaydedebildim

Yani TikTok ve YouTube'da Kürt adı altında kardeşliği bölmeye çalışan teröristleri şikayet eden yüzlerce kişi var ve hala devam ediyorlar.

Bu konuyla onun alakası yok yardım demiyorum ama müdahale edebildikleri her konuda müdahale ediyorlar.

Biraz sabret kardeşim çocuğa adam gibi benimle uğşaşma lütfen de aileni de anlıyorum sabırlı ol rehber öğretmenine git.

Bende kanıtı var çocuk yazdıktan sonra hemen siliyor adresimi atmıştı bana onu kaydedebildim.

Yapacağın şey şu onu okulda tahrik et ama sosyal medyada bir şey yazma sonra da seni tehdit ederken kayıt altına al ve tetikte ol.

Ayrıntılı bir şekilde CİMER'e yaz kendine değer veriyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…