Okuldaki çocuk T.C ve adres bilgisiyle eve polis göndereceğini söylüyor

Siber polise söyleyebilirsiniz ve bizzat çocuğun ailesiyle konuşmanız lazım.

WhatsApp logları 3 sene Instagram logları 2 sene saklanır dostum kayıdını çıkarırlar.

Evet ama olay savcıya giderse onu çıkartırlar ve bu olay için onunla uğraşmazlar.

Rehber öğretmeni şaka yapmış diyor.

Telefonun Android ise normal WhatsApp yerine WhatsApp Aero APK kur bu WhatsApp versiyonunda karşı taraf mesajları silse bile senden silinmiyor.

Ben düşündüm aslında şikayet etmeyi fakat ailem okuldan atarlar senin yazdığın ortaya çıkarsa diyor

Ben düşündüm aslında şikayet etmeyi fakat ailem okuldan atarlar senin yazdığın ortaya çıkarsa diyor.

Ne alaka ya? Ne biçim bir uydurma tekniği saçmalama kimse seni atamaz, gidip ver CİMER'e burada tartışmanın alemi yok önünde tek seçeneğin var CİMER'e vereceksin.

Şimdi iki ucu b*klu değnek. Ben senin yerinde olsam karaokula şikayet ederim. Bu sefer bir şekilde öğrense sıkıntılı tipse bıçak bile çeker. CİMER ne kadar işe yarıyor bilmiyorum. Size fiziksel zarar vermediği sürece idare etmeye çalışın bence. Aileniz biliyor zaten. İş ne kadar büyürse büyüdüğü an bir yerden ihbar edin.

Devlet kurumuna başvurmak tek seçenek bıçak falan boş iş kimse cesaret edemez ona, tartışmanın alemi yok gerekirse habersiz gerekirse ailesine haber vererek gidip devlet kurumuna başvurmalı.

Devlet kurumuna başvurmak tek seçenek bıçak falan boş iş kimse cesaret edemez ona, tartışmanın alemi yok gerekirse habersiz gerekirse ailesine haber vererek gidip devlet kurumuna başvurmalı.

Bela bir tipse hiç belli olmaz. Bıçak olmazsa bazı insanlar kafalarına takıyor toplaşıp darp ediyorlar. Veya bir şekilde seni boş bulmak için arıyor. Gerçi böyle bir şey söz konusu olsa canına acımayacaksın. Gerçekten şunların soyunu kurutmak lazım. Bazen iyi ki mezun olmuşum diyorum.

Annem bana engel olup diyor ki:”babası ya kartelse adresimiz zaten o çocuğun elinde evimizi basar” diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…