Okuldaki çocuk T.C ve adres bilgisiyle eve polis göndereceğini söylüyor

Arkadaşlar mernisteki sızıntı yüzünden telefon numaramızı öğrenip bize gelen SMSleri bir şekilde kendi hatlarına yönlendirip görebilme ihtimalleri var mı?

İki tane patlat ensesine, ya batarsın ya çıkarsın.

Neler olmadı ama silmeye çalışıyorum çünkü annem öğretmenimi şikayet ettiğim için okuldan atılmamdan korktuğu için silicem maalesef ama o çocuk hala sataşıyor bana

İki tane patlat ensesine, ya batarsın ya çıkarsın.
ben hiç öyle biri değilim

Bunlarla ancak öyle mücadele edebilirsin ne yazık ki. Kaba kuvvetten anlarlar. Uyuşturucu karteli olayı palavradır büyük ihtimalle.

Siliniyorsa silicem mecbur çünkü annem diyor ki bana takarmış sınıfta bırakırmış ondan korkuyor

Size soruyorum bunu benim yaptığımı öğrenirse sınıfta bırakabilir mi disipline verebilir mi?Birşey olur mu?

Hiç bir şey olmaz. Cimer kimliğini söylemez. Atamaz kimse seni. Cimer devletin sana sunduğu bir hizmet korkmana gerek yok güzel kardesim.

Okulda Bu konu hakkında sadece beni tehtid etmiştir eminim o yüzden bulur beni

CİMER'e şu arkadaşın bilgilerini vs. atıyorsun, CİMER arkadaşı ve kartel(!) babasını alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…