M mencolarado Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 581 Çözümler 1 15 Şubat 2024 #61 gokaygokcay dedi: Okulda Bu konu hakkında sadece beni tehtid etmiştir eminim o yüzden bulur beni Genişletmek için tıkla... olay çözülecek umarım sadece sabırlı ol. Zorbalıktan bıkmışsın belliki. Ama çözülecek cimer gerekli görüşmeyi yapar.
gokaygokcay dedi: Okulda Bu konu hakkında sadece beni tehtid etmiştir eminim o yüzden bulur beni Genişletmek için tıkla... olay çözülecek umarım sadece sabırlı ol. Zorbalıktan bıkmışsın belliki. Ama çözülecek cimer gerekli görüşmeyi yapar.
gokaygokcay Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #62 mencolarado dedi: olay çözülecek umarım sadece sabırlı ol. Zorbalıktan bıkmışsın belliki. Ama çözülecek cimer gerekli görüşmeyi yapar. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama annem maalesef böyle yapıyor umarım bu olay çözülür
mencolarado dedi: olay çözülecek umarım sadece sabırlı ol. Zorbalıktan bıkmışsın belliki. Ama çözülecek cimer gerekli görüşmeyi yapar. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama annem maalesef böyle yapıyor umarım bu olay çözülür