Rhythmİnmyheart
Hectopat
Arkadaşlar, 14 yaşındayım 8.sinifa gidiyorum. Sinifimdaki bazı arkadaşlarimla 5.siniftan beri arkadaşız (erkekleri kastediyorum)ve genel anlamda sınıftaki erkeklerin çoğu futbol oynamayı açayip seviyor ama ben futbol oynamayı sevmiyorum, futbol haricinde tenis, basketbol, voleybol oynamayı seviyorum. Onlarla futbol oynamadığım için onlarla çok yakın değiliz gün içinde konusmuyor değiliz yani onlar kendi aralarında gruplaşmis oluyorlar. Gecen sene bir tane WhatsApp grubu kurmuşlardi ben hariç bütün erkekleri almişlar ama ben bunu fark ettiğimde söyledigim zaman üste çıkmak için hep bahane uyduruyolar gerçekten o kadar çok belli oluyor ki artık sinir bozucu bir hal olmaya başladı, anlasabildigim sadece birkaç erkek var onlarla aramız cok iyi fakat yeri geliyor onlarda beni bırakıp bahsettiğim erkek topluluğuna gidiyorlar ve bu yüzden de bende kafa dengi üç beş kiz var hem onlarla takılıyorum hem de bahsettiğim birkaç erkekle takılıyorum. Bahsettiğim erkek topluluğu ben kızlarla takılıyorum diye dedikodumu yaptıkları olmuş tabii ben alttan alıyorum sesimi çıkarmıyorum ama bazı şeyleri gerçekten kasıtlı yapıyorlar, bütun sınıf toplanıp fotoğraf cekildiyse ve bu fotoyu onlar paylaşıyorsa eğer beni kasıtlı olarak etiketlemiyorlar yani daha bunun gibi cok şey var yazmak bile istemiyorum. Gercekten çok sinir bozucular insanın bütün keyfini kaciriyorlar ve bu sene son senemiz zaten seneye onlarla muatap olmam o yüzden sesimi cikarmiyorum yoksa çoktan kavga etmiştik. Biliyorum biraz uzun olabilir ama ben burada anormalliğin bende olup olamdigini merak ettim gerçekten.