Okuldaki kızı anlamıyorum

macesea

Decapat
Daha fazla  
Şimdi bizim okulda bir kız var. Geçen sene bayağı böyle hoşlanıyordum ama söyleyemiyordum. Neyse sonra yaz geldi işte tatilde bir yazayım dedim ve yazdım. Konuştuk işte bir gece bayağı böyle aralıklı yaziyor ama büyük ihtimalle internet yüzündendir. Sabaha günaydın yazdım cevap vermedi sonra bende yaz boyu bir daha yazmadım. Okul başladı normal konuşuyoruz esprilesiyoruz. Neyse bende son zamanlarda spora başladım normalde kilolu bir insanım ama bu aralar bir zayıflama var bir arkadaşımlada konuşuyordum o sırada gelişimim hakkında. Sonra kulak misafiri oldu ve dedi ki zayiflamayami çalışıyorsun evet dedim bana dedi ki bence insan kendini sevmeli. Boyle okul basladigindadir konusuyoruz ama mesaj yazınca cevap vermiyor. Ama benden uzakda durmuyor yüzüme hep gülüyor konuşuyoruz falan. Ben anlamadım bu benim hakkımda ne düşünüyordur sizce?

dedi ki zayiflamayami çalışıyorsun evet dedim bana dedi ki bence insan kendini sevmeli.
Sen de "kendimi sevdiğim için fit olmaya çabalıyorum" deseydin.

Ben anlamadım bu benim hakkımda ne düşünüyordur sizce?
Anlattıklarına dayanırsak muhtemelen hiçbir şey. Yukarıdaki arkadaşı dinleyip de neden yazmadığını sormaya kalkma, kızın gözünde "neden bana yazmiyon yeaa" diye ağlayan zayıf bir erkeğe dönüşürsün (ki dönüşmekten ziyade gerçekten öyle olursun). Bir kıza karşı özel ilginiz varsa siz adım atarsınız, eğer o da ilgiliyse adımınıza karşılık verir zaten. Bu tarz kafanızı bulandıran kadınlar %99 size karşı bir şey hissetmez.

Sen de "kendimi sevdiğim için fit olmaya çabalıyorum" deseydin.

Anlattıklarına dayanırsak muhtemelen hiçbir şey. Yukarıdaki arkadaşı dinleyip de neden yazmadığını sormaya kalkma, kızın gözünde "neden bana yazmiyon yeaa" diye ağlayan zayıf bir erkeğe dönüşürsün (ki dönüşmekten ziyade gerçekten öyle olursun). Bir kıza karşı özel ilginiz varsa siz adım atarsınız, eğer o da ilgiliyse adımınıza karşılık verir zaten. Bu tarz kafanızı bulandıran kadınlar %99 size karşı bir şey hissetmez.

Abi büyük gelişme okulda bayağı göz göze geliyoruz arkadaşımın dediğine göre arada bana bakıp gülümsüyor ve bugün kendisi bana yazdı konuşuyoruz sence şu an ne durumdayız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı