Dostlar selam bugün buraya içimi döküp sizden tavsiye almak istiyorum. 8. sınıfın sonuna kadar her dönem takdir alan bir öğrenciydim korona virüs çıkana kadar. Sonra uzaktan eğitim olduğu zaman tembelleştim derslere girmiyordum. Hocalar ders açmıyordu sonra 9. sınıfta not ortalamamı 69 yapıp son anda takdir belgesini kaçırdım.10. sınıfa geçtiğimde ise ilk sınavlardan 6 tane zayıfım var. Geçen hafta perşembe günü matematik, cuma günü sanat tarihi ile İngilizce sınavına girdim. Ben normalde her sınava girerken heyecanlanan biriyimdir matematik sınavında kaldım yapamadım. Ama sanat tarihi ve İngilizce dersini geçtim. Dostlar artık hiçbir şey yapasım gelmiyor geçen ay sınıfça karantinaya girdik sonra tam karantina bitti ilk sınava gireceğiz sınıftan tekrar korona virüs çıktı. Yani 2 kere toplam 20 gün okula gidemedik. Karantina zaten devamsızlıktan sayılmıyor. Dönem başında astım hastası, ortopedik rahatsızlığım olduğu için toplam 13 gün özürlü 5.5 gün özürsüz devamsızlığım var. Moralim bitti artık. Yarın biyoloji sınavım var ve ben nasıl çalışacağımı bilmiyorum, sınavım olduğu için hiç heyecanlanıp ders çalışasım gelmiyor. Bıktım artık birkaç gün önce bakan özer açıklama yapıyor diyor ki okullarımızda hijyen var ama gittiğim okul sınavla alan Anadolu lisesi olmasına rağmen okul o kadar pis ki temizlikçiler hiçbir iş yapmıyor. Lavabolar çok pis dezenfekte resmen çamaşır suyu ve öğretmenler ders anlatırken maske takmıyor sıraların yanından geçiyor. Geçen hafta müzik öğretmenimiz sınıfa gelip çocuklar çok hastayım ama korona değilim emin olun dedi ve 4-5 öğrencinin yanına gidip maske takmadan oturdu. Hoca hastaneye gittiğinde korona virüs çıktı sonra 5 gün yine kapandık çok şükür şu an sınıfta kimsede korona yok ama hoca hala atlatamadı. Şimdi dostlar size soruyorum bizim eğitim bakanımız bizi kandırmış olmuyor mu şu korona virüste en çok etkilenen ben oldum artık gerçekten uzaktan eğitime geçmek istiyorum. Çünkü okulumda önlem yok mesafe zaten yok eğitim sistemi zaten berbat şimdi burada benim ne yapmam lazım bana ne tavsiye edersiniz?