Okuldaki tedbirsizlikten Çok sıkıldım

Hocam tamam çalışmıyorum ama geçen sene bana hocam bir konuyu öğretmedi ve o konu bu seneki müfredatta olmadığı için öğretmiyor demek istediğim bilmediğim bir konu olan sınava girip düşük aldığımda sorumlusu %50 ben olurum çalışmadığım için ama o konuyu öğretmeyen hoca haklı mı?

Az önce hiç öğrenci olmamış gibi konuştun bana sen öğretmensin gibi geliyor.
Öğretmen de olabilirim ancak hala konu ile alakasını anlamadım. Size yanlış bildiğiniz bir şeyi anlatmaya çalışıyorum hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Daha da anlatmaya uğraşamayacağım.

Öğretmen de olabilirim ancak hala konu ile alakasını anlamadım. Size yanlış bildiğiniz bir şeyi anlatmaya çalışıyorum hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Daha da anlatmaya uğraşamayacağım.

O zaman uğraşmayın konuyu değiştirmeyin siz benim okuduğum okulda hijyensizlikte okuyun 3 defa karantinaya girin öğretmenin sana öğretmediği ve bir yıl sonra sınavda soracağı sorular hakkında düşünmeden gidin bende size buraya gelip ağlamayın çalışın diyeyim.

Benim en son hatırladığım okulun çok pis olduğuydu ve lavabolar da sabun bile olmuyordu.

Zaten sabun da yok onu söylemeyi unuttum ama çok garip, bakan Özer de okullarımız hijyenli diyor ve her okula her öğrenci için para verdik diyor. E o zaman okulların hijyenli olması gerekmez mi? Geçen sene okula gittiğimde hoca herkesten 3 top A4 kağıdı istemişti ve herkes almıştı ama şimdi hoca fotokopi çıkartacağı zaman herkesten kağıt parası istiyor. Şunu merak ediyorum, acaba o paraları müdürler okula harcamıyorlarsa nereye harcıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık lise fırsatını değerlendirebilirsin. Açık liseye geçince sonuçta bir kaybın olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı