Okuldaki tedbirsizlikten Çok sıkıldım

Şu an okulların açık olmasından başka hiçbir derdim yok.
çocuk altüstü tavsiye istemiş. Bıktıysan konuyu görmezden gel

Aynen öyle kolaysa gelsin o okusun bu dönemde maske altında kapalı alanda bir dursun görürüm ben onu.

Her şeyi ayağınıza beklemekteki amacınız nedir ? Derse gelmiyorsunuzki açmıyorlardı dersleri. Yüksek ihtimalle de öğretmenleriniz dersleri açıyordu çünkü girdikleri dersler takip ediliyor ve ona göre ek ders ücreti alıyorlar. Ha illaki açmıyorlar o zaman gidin müdürünüze ulaşın, öğretmenlerinize yazın. Kimse sizi takip etmek zorunda değil. Zaten online eğitimde devam zorunluluğu da yoktu. Öğrenmemenin sorumluluğu da tabiki sende.

Emin ol hocalar haftada en fazla 1gün ders açıyorlardı sınıfımda öyle tembellik yapacak kimse yok hoca bahane buluyordu açmıyordu. Ve dersleri EBA'dan açmıyorlar Zoom'dan açıyorlar bu yüzden takip yok müdür zaten kendi keyfinde okula geldiğinde hiçbir şey yapmıyor tek işini iyi yapan hocamız müdür yardımcısı.

Zoomdan açılan dersler de EBA'dan yollanıyor ve hepsi MEB tarafından takip ediliyor.(Annem de öğretmen) Hala boşa ağladığınızı düşünüyorum. Bir yandan da olmuşla ölmüşe çare yok. İstediğiniz kadar ağlayın o sınava gireceksiniz ve bu şekilde devam edecek.

Ben ağlamıyorum yaşadıklarımı anlatıp tavsiye vermeyi bekliyorum ama siz galiba anlattıklarımdan şikayet ediyor gibisiniz.

Dersler konusunda çalışmaktan başka çaren yok kendi kendine bile olsa çalışmayı dene. Maske takmama konusunda ise gerekli mercilere şikayette bulun ama dönüş olacağını bile sanmam.

Dersler konusunda çalışmaktan başka çaren yok kendi kendine bile olsa çalışmayı dene. Maske takmama konusunda ise gerekli mercilere şikayette bulun ama dönüş olacağını bile sanmam.

İşte sorunda burada eğer bizim dertlerimiz önemsenmiyorsa neden canımı tehlikeye atayım.

Hayır öyle olmuyor. Zoom'dan açtığın dersi MEB takip etmiyor. Benim de babam öğretmen.

Ben ağlamıyorum yaşadıklarımı anlatıp tavsiye vermeyi bekliyorum ama siz galiba anlattıklarımdan şikayet ediyor gibisiniz.
Aynen öyle. Şikayet ediyorum. Şikayet etmenizi şikayet ediyorum. Sızlanmak yerine elinizdeki değerli vakti "Bakın ben ağlıyorum haklı mıyım ?" demeye harcıyorsunuz. Gidin ve dersinizi çalışın en azından.
Hayır öyle olmuyor. Zoom'dan açtığın dersi MEB takip etmiyor. Benim de babam öğretmen.
Zoomdan harici ders olarak toplantılar yollanıyor.

MEB asla Zoom'da açılan dersi takip edemez sadece EBA'da kullanılan Zoom altyapısını takip edebilir sen git okula belliki hiç korona virüs geçirmemişsin. Eğer hastalık geçirseydin böyle konuşamazdın.
Ben her zaman hijyenime dikkat ettim etmeyenler yüzünden korona virüse yakalandım demek istediğim sadece sınıfta kalma pandemi bitene kadar kaldırılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…