Okuldaki tedbirsizlikten Çok sıkıldım

Bu ders takibi değil sen EBA'ya girdiğinde canlı derse katıl dediğinde ID ve şifre girmeden girmeni sağlıyor hoca onu oradan ayarlayabilir.
Daha attığın fotoğrafı sen bile bilmiyorsun.

İnan bende senin kadar başarılıydım ama lise çok ters tepti, 10. Sınıfım ve baya pc oyunu oynadım daha bu dönem 85 saat warbandim var ama yinede geç olmadığı aklıma geldi. Arkadaşlarim şunu diyo : biz henüz çalışmadık. Evet çalışmadığımız için böyleydi. Çalıştığımın ilk günü bile bunu çok net hissettim.

Eğer ekonomik olarak buna müsaitseniz EN İYİ DERSHANEYE kayıt yaptırmaya çalış. Şu saatten sonra ancak günde 2,5-3 saat çalışarak ve dershane ile toplarsın.

Bu ders takibi değil sen EBA'ya girdiğinde canlı derse katıl dediğinde ID ve şifre girmeden girmeni sağlıyor hoca onu oradan ayarlayabilir.
Daha attığın fotoğrafı sen bile bilmiyorsun.

Bu gördüğünüz panel sizin resmi ders programı ayarlamadan diğer programlar ile ders atamanıza yarıyor. Erişiminizi olmadığı bir panel hakkında nasıl bilgi ediniyorsunuz anlamıyorum. Aynı zamanda EBA üzerinden atılan tüm dersler takip ediliyor bilginiz olsun. Zaten normal Online eğitim altyapısı da zooma ait.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kesinlikle sana katılıyorum ama ortaokulda 4sene hep açı dershanesine gittim şu an o dershane kapanmış galiba dershane düşüneceğim.

Peki senin velin öğretmense sen oraya nasıl giriş yapabiliyorsun bende onu merak ettim.

Bilgilerini sana verebiliyor demek ki.

Biz de liseden bu şartlarda mezun olduk takdir ve iyi bir OBP ile istediğim üniversiteyi ve bölümü kazandım. Sistem kötü tamam ama calismayip suçu sisteme atmak mantıksız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Annemin hesabından nasıl giriş yaptığımı mı soruyorsun ? Hangi okulda okuyorsunuz ?

Biz de liseden bu şartlarda mezun olduk takdir ve iyi bir OBP ile istediğim üniversiteyi ve bölümü kazandım. Sistem kötü tamam ama calismayip suçu sisteme atmak mantıksız.

Hocam tamam çalışmıyorum ama geçen sene bana hocam bir konuyu öğretmedi ve o konu bu seneki müfredatta olmadığı için öğretmiyor demek istediğim bilmediğim bir konu olan sınava girip düşük aldığımda sorumlusu %50 ben olurum çalışmadığım için ama o konuyu öğretmeyen hoca haklı mı?

Kendisinden rica edip ekran görüntüsü aldım. Problem nedir? Kendim de öğretmen olabilirim. Konuyla alakası nedir? Gidip dava edin.

Az önce öğrenci gibi değil de daha çok benim dediklerime sinirlenmiş gibi konuştun bana sen öğretmensin gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…