Okuldan atıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle insan muhtemelen trol konu yazıyordur. Ki ben bir insanın böyle olacağını düşünmüyorum. Olsa bile ailesinin bir şeyler yapacağını düşünüyorum. O yüzden kesin trol.

Son düzenleyen: Moderatör:

Olaylar gerçekten sizin için çok üzücü olmuş. Böyle küçük bir olayın sicilinize geçeceğini sanmıyorum, yani fazla endişelenmenize gerek yok. Bir de açığa geçmenin büyük avantajlarından biri üniversiteye rahst hazırlanma ve yüksek OBP. Bunları da bir avantaj olarak görebilirsiniz.( Umarım konu troll değildir yoksa okurken düşünürken ve yaarken harcadığım 10dk ziyan oldu diye okuldaki çocuğun kafasını sıraya geçireceğim )

Troll olduğu zaten kesinleşti diye düşünüyorum, arkadaşın konuya bakıp hiçbir şey yazmamasından belli. Bir insan neden troll konu yazar ki, neden insanların duygularını suistimal eder ve zamanlarını çalar ki? @Vengeance1000 eline sağlık kardeşim, troll konular efsaneymiş. İlk başlarda efsane gidiyordun fakat şu an çuvalladın.

Harbiden vaktimiz boşa gidiyor şöyle çocukların ceza alması gerekli. En ufak bir yazım hatasında bile uyarı alıyorum ben umarım bu arkadaş da güzel bir ceza alır.
Ben 1 kelime hatasına 5 saat ceza almıştım. Technopat sosyal yetkilileri de sanırım Türkiye Adalet sistemine göre ilerliyorlar. Allah sabır versin.

Ben 1 kelime hatasına 5 saat cez almıştım. Technopat sosyal yetkilileri de sanırım Türkiye Adalet sistemine göre ilerliyorlar. Allah sabır versin.
Evet gerçekten öyle gibi. Sırf noktadan sonra boşluk bırakmamıştım diye 1 saat yazı yazamadığım zamanlar oldu. Bu konunun düzelmesini istiyoruz umarım moderatörler görür. Bu arkadaşı da raporlamayı unutmayın bu arada 3 5 kişi raporlarsak ceza alır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…