Okuldan ayrılıp açık liseye nasıl geçilir?

Normal özel okul demiyorum zaten. Dershaneye gideceğim. Sadece sınavların olduğu ucuz okul yok mudur? Derslere girmeyeceğim çünkü.

11 Eylül de başlar da siz geçecek misiniz?

Akşam liseleri var 10k gibi fiyatları var ama onlara geçiş de kaldırıldı, ite ite okula gideceksiniz diyorlar.

Eğer kabul ederlerse kafam da 7 dikiş, elimde 3 dikiş var onu da bahane ederim de. Ama zor bence etmezler hocam.

Psikiyatriye gidip temizlik takıntım var sıralara oturamıyorum vb. deyip OKB tanısı alınırsa belki geçilebilir. Her şeyi denemek lazım.

Dediğim gibi zaten sadece sınavlara girmek istiyorum. Tüm gün dershanedeyim zaten. Yıllık 20k-30k bulabilirsem iyi.

Tamam da şartlara uyuyor musunuz ? Bende de konuşma bozukluğu var diye şansımı deneyeceğim. O da olmazsa özel okul temel lise falan bulacağım.
Hocam merhaba bendede konuşma bozukluğu var, rapor alıp açıktan liseye başvurmayı düşünüyorum siz denediğinizde ne dediler?

Merhaba. Okuldan kesin olarak ayrılmam gerekiyor da üniversite sınavına hazırlanmak için. 11. sınıfım. Açık liseye geçmeye çalışacağım da eğer olmazsa uygun fiyatlı özel okul var mıdır? Dershaneye gideceğim de zaten sadece sınavlar için özel okul istiyorum da.

Bir kuran kursuna kayıt ol ve sanki hafızlık okuyormuşsun gibi gözüksün

Onunda bir süresi var diye biliyorum. Yani bir yıl mı ne hafızlık kursuna gitmeliymişim galiba.

Hayır gitmiyeceksin kayıt olacaksın sadece mahalledeki abi yapmıştı şu an evlendi adam öyle okudu Full ama galiba aynı okula sadece 1 kere gidebiliyosun o zaman sürekli okul değiştiriceksin

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı