Okuldan korona kaptım

Öncelikle geçmiş olsun. Okulları kapatmamakta ısrarcılar. Artık kapanması lazım. En azından 2 gün olması lazım, ve saatlerin kısılması lazım. 8 Saat ders görüyoruz. Bizden daha fazla görenler de var 10 saati geçenler bile var. Bence dersler günlük 5 saat olsa yeterli olacaktır. Sabah 9 öğlen 2 veya 2.30 en ideal saatlerdir bence. Şu virüs bitene kadar okulların kapatılması daha doğru olacaktır. Bizim okulda üst kattaki sınıfların neredeyse hepsi karantinada. Bizim katta da 2 sınıf karantinada. Bize de bulaşacak diye korkuyoruz. Allah herkesi korusun şu virüsten.

Koronanın en iyi ilacı sık sık sarımsak tüketmektir! Ben çok uğraştım kapayım diye, bir kez olsun şu virüsü kapamadım.

Okuldaki herkesin burnu akıyor. Tek burun akıntısı belirti gösteriyor mu acaba ? Ben dahil bizim katta 30 40 kişinin sürekli burun akıntısı var.

Hapşırma belirti değil.

@Uranhay, kapatılmasını isteyenler ALT TAB atıp farklı işlerle uğraşıyor çoğunluğu. Sağlığı düşünen olduğunu sanmıyorum.

Benim de bir ara öyle bir ateşim çıktı ki sol kulağım domates gibiydi.
Koronanın en iyi ilacı sık sık sarımsak tüketmektir! Ben çok uğraştım kapayım diye, bir kez olsun şu virüsü kapamadım.

Virüsü kapmaya çalışmak mı? İyi misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…