Okuldan korona kaptım

Öncelikle geçmiş olsun. Okulları kapatmamakta ısrarcılar. Artık kapanması lazım. En azından 2 gün olması lazım, ve saatlerin kısılması lazım. 8 Saat ders görüyoruz. Bizden daha fazla görenler de var 10 saati geçenler bile var. Bence dersler günlük 5 saat olsa yeterli olacaktır. Sabah 9 öğlen 2 veya 2.30 en ideal saatlerdir bence. Şu virüs bitene kadar okulların kapatılması daha doğru olacaktır. Bizim okulda üst kattaki sınıfların neredeyse hepsi karantinada. Bizim katta da 2 sınıf karantinada. Bize de bulaşacak diye korkuyoruz. Allah herkesi korusun şu virüsten.

Evet, MEB sağ olsun bende koronanın tadına baktım, ilk önce halsizlik, baş ağrısı ve ateş oldu, 2 gün sonra hastaneye gidip test yaptırdık ve pozitif çıktı, sınıfımda hasta olduğunu söyleyen daha bir sürü kişi daha var, muhtemelen sınıfım karantinaya alınacak. Hiç anlamıyorum bu insanları, neden salgın olduğu halde okulları açıyorsun?

Şimdiki belirtilerim;

-Burun akıntısı.
-Hapşırma
-Öksürme
-Ateş (bazen yüksek bazen ise hafif.)
-Halsizliğim geçti

Aileme "odama girmeyin diyorum" diyorum ama anlamıyorlar, sürekli "oğlum zaten öyle bulaşmıyor" falan diyorlar.
Koronanın en iyi ilacı sık sık sarımsak tüketmektir! Ben çok uğraştım kapayım diye, bir kez olsun şu virüsü kapamadım.

Evet, MEB sağ olsun bende koronanın tadına baktım, ilk önce halsizlik, baş ağrısı ve ateş oldu, 2 gün sonra hastaneye gidip test yaptırdık ve pozitif çıktı, sınıfımda hasta olduğunu söyleyen daha bir sürü kişi daha var, muhtemelen sınıfım karantinaya alınacak. Hiç anlamıyorum bu insanları, neden salgın olduğu halde okulları açıyorsun?

Şimdiki belirtilerim;

-Burun akıntısı.
-Hapşırma
-Öksürme
-Ateş (bazen yüksek bazen ise hafif.)
-Halsizliğim geçti

Aileme "odama girmeyin diyorum" diyorum ama anlamıyorlar, sürekli "oğlum zaten öyle bulaşmıyor" falan diyorlar.

Hapşırma belirti değil.

Benim de 3. gunum. Dun aksam saatlerinde atesim 38.5 civarina cikti ve kendimi cidden halsiz hissediyordum. Su an kuru oksuruk ve halsizlik var sadece. Umarim en kisa sürede atlatacagiz. Virusun bana en buyuk etkilerinden biri uyku saatlerimi cok arttirdi. Bugün 13 saat civari uyudum.

Benim de bir ara öyle bir ateşim çıktı ki sol kulağım domates gibiydi. :D
Koronanın en iyi ilacı sık sık sarımsak tüketmektir! Ben çok uğraştım kapayım diye, bir kez olsun şu virüsü kapamadım.

Virüsü kapmaya çalışmak mı? :D İyi misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı