Okuldan sınavlarda kullanacak kağıtlar için para istediler

Makaleler
3
Daha fazla  
Herkese merhaba, bugün okulda sınavlarda kullanılacak kağıtlar için para istediler daha önce hiç bunun yüzünden para istendiğini görmemiştim.
Ben böyle şeyleri MEB karşılıyor diye biliyorum istenen para herkesten 50 TL sizin okullarınızda böyle bir şey istediler mi? İyi sosyaller.

Ortaokulda istediklerini hatırlıyorum bir kaç kez. Lise de ise istendiğini hatırlamıyorum. Vermeyin ama.

Dostum bu yıllardır olan bir şey zamanında bize okula kayıtta bile istiyorlardı sınavlarda hatta ve hatta staj dosyasını bile para vererek almıştım bunlar çoğunlukla okula bağış altında sömürgecilik sana tavsiyem imkan varsa ver kafan şişmesin yoksa da en son ver belki istemekten vazgeçerler ya da muamele yapıp durumun olmadığını söyle direk aradan çık

Ülkenin eğitimcisi bile soyguncu, hırsız. Son model arabaları nasıl alıyorlar sanıyorsunuz. Aylık olarak stajyerlerden kalan para müdüre gidiyor. Aslında aylık olarak çok fazla mebla.

Ülkenin eğitimcisi bile soyguncu, hırsız. Son model arabaları nasıl alıyorlar sanıyorsunuz. Aylık olarak stajyerlerden kalan para müdüre gidiyor. Aslında aylık olarak çok fazla meblağ.

Klasik TR eğitim sistemi dostum yıllardır böyle müdür de her şeyin başı böyle durumlarda ki arkadaşlara tavsiyem CİMER'e girip toplu şikayet oluşturun herkesin adını vererek müdür gelir 2-3 fırça kayar sonra oturur yerine.

Diyelim CİMER'e yazdık, adamlar müdürün parayı cebe attığını nasıl anlayacak? CİMER'e yazmanız bu konuda zaman kaybı olacaktır.

Diyelim CİMER'e yazdık, adamlar müdürün parayı cebe attığını nasıl anlayacak? CİMER'e yazmanız bu konuda zaman kaybı olacaktır.

Senin için zaman kaybı ama senden sonrakiler için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…