shocktroop
Hectopat
Memurun mal varlığı bildirisi denilen bir olayı vardır, haberiniz olsun.Diyelim CİMER'e yazdık, adamlar müdürün parayı cebe attığını nasıl anlayacak? CİMER'e yazmanız bu konuda zaman kaybı olacaktır.
Memurun mal varlığı bildirisi denilen bir olayı vardır, haberiniz olsun.Diyelim CİMER'e yazdık, adamlar müdürün parayı cebe attığını nasıl anlayacak? CİMER'e yazmanız bu konuda zaman kaybı olacaktır.
500’lü A4 kağıdı 50 lira zaten.
Vallahi ya. Eskiden kasa kağıdı gibi A4 olurdu onları diyor galiba.Kanka nerede 50 TL? Söyle de alayım gerçekten.
Herkese merhaba, bugün okulda sınavlarda kullanılacak kağıtlar için para istediler daha önce hiç bunun yüzünden para istendiğini görmemiştim.
Ben böyle şeyleri MEB karşılıyor diye biliyorum istenen para herkesten 50 TL sizin okullarınızda böyle bir şey istediler mi? İyi Sosyaller.
Dediği bir top A4 kağıdı oluyor ve minimum 100 TL'den satılıyor. Daha ucuza görmedim ben, varsa o yüzden alayım dedim. Onun dışında da konu sahibi arkadaştan gördüğüm kadarıyla okula bağış yapması isteniyor. Bağış yapmak zorunda değilsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.