Okuldan sonra ders çalışmaya yorulmak

Hocam ben konu başlığında yoruluyorum yazdım moderatör vakit bulamıyorum olarak değiştirmiş.

Gece kacta yatiyorsun?
00.

Ben kendimden biliyorum .Okuldan gelince uyursam gece geç yatıp sabahta kalkamıyordum. O 1 saatlik uyku 2,3 saat fazladan uyanık kalmamı sağlıyordu. Tabi ben Lisedeyken 3,30 çıkıp 4 gibi evdeydik ,şimdi nasıl bi sistem var bilmiyorum.

Hocam mesajda geliş saatlerimi yazdım. Mesela 16 da çıkıyorsam 17 de eve varıyorum. 1 saatte geliyorum. Yarın öyle yapmaya başlarım. Gelince 1.5 saat falan uyurum o halde.

Kişiden kişiye değişir yani en kötü ihtimalle uyumayı bırakır. Yıl boyu yapacak kesin diye bir şey yok. Daha zararına olursa bırakır yani.

Hocam mesajda geliş saatlerimi yazdım. Mesela 16 da çıkıyorsam 17 de eve varıyorum. 1 saatte geliyorum. Yarın öyle yapmaya başlarım. Gelince 1.5 saat falan uyurum o halde.
Umarım işe yarar.

Aksam saat 22 gibi yatip sabah 2 saat erken kalkarak okula gitmeden ders calisabilirsin. Eve gelince de sadece tekrar yapsan yeter. Eger gelince uyuyacaksan sakin 1.5 saat falan uyuma. O saatte o kadar uyuman dengeni bozar maksimum 45-50 dk uyumalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…