Okuldan sonra ders çalışmaya yorulmak

Kanka direkt 17 saat uyumuyorsan vakit kalıyor bu arada. Hadi Max 5'te eve geldin yattın uyudun Max 10 saat, kalkınca saat gece 3 oluyor git o zaman ders çalış.
Çok da zorlamana gerek yok. Ben son 1-2 gün çalışıyordum bir şey olmadı hepsini geçtim.
Hem keyif yapıp hem ders çalışma olmaz. Hepsi aynı anda olsaydı herkes yapardı.
Hocam ben konu başlığında yoruluyorum yazdım moderatör vakit bulamıyorum olarak değiştirmiş.

Gece kacta yatiyorsun?
00.

Liseye 7:30'da kalkıp gidiyordum bazı günler akşam 5'te dönüyordum haliyle uyku basıyordu. 5'te dönmüyorsam 4'e doğru dönüyordum. O bir saat uyumak çok iyi geliyordu yoksa geceye kadar uykulu geziyordum. Bence bu onun için iyi olur.
Ben kendimden biliyorum .Okuldan gelince uyursam gece geç yatıp sabahta kalkamıyordum. O 1 saatlik uyku 2,3 saat fazladan uyanık kalmamı sağlıyordu. Tabi ben Lisedeyken 3,30 çıkıp 4 gibi evdeydik ,şimdi nasıl bi sistem var bilmiyorum.

Liseye 7:30'da kalkıp gidiyordum bazı günler akşam 5'te dönüyordum haliyle uyku basıyordu. 5'te dönmüyorsam 4'e doğru dönüyordum. O bir saat uyumak çok iyi geliyordu yoksa geceye kadar uykulu geziyordum. Bence bu onun için iyi olur.
Hocam mesajda geliş saatlerimi yazdım. Mesela 16 da çıkıyorsam 17 de eve varıyorum. 1 saatte geliyorum. Yarın öyle yapmaya başlarım. Gelince 1.5 saat falan uyurum o halde.

Ben kendimden biliyorum .Okuldan gelince uyursam gece geç yatıp sabahta kalkamıyordum. O 1 saatlik uyku 2,3 saat fazladan uyanık kalmamı sağlıyordu. Tabi ben Lisedeyken 3,30 çıkıp 4 gibi evdeydik ,şimdi nasıl bi sistem var bilmiyorum.
Kişiden kişiye değişir yani en kötü ihtimalle uyumayı bırakır. Yıl boyu yapacak kesin diye bir şey yok. Daha zararına olursa bırakır yani.

Hocam mesajda geliş saatlerimi yazdım. Mesela 16 da çıkıyorsam 17 de eve varıyorum. 1 saatte geliyorum. Yarın öyle yapmaya başlarım. Gelince 1.5 saat falan uyurum o halde.
Umarım işe yarar.

Aksam saat 22 gibi yatip sabah 2 saat erken kalkarak okula gitmeden ders calisabilirsin. Eve gelince de sadece tekrar yapsan yeter. Eger gelince uyuyacaksan sakin 1.5 saat falan uyuma. O saatte o kadar uyuman dengeni bozar maksimum 45-50 dk uyumalisin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı