Okulla ilgili soruşturma ne zaman sonuçlanır?

Reşit olup olmamasının bir önemi yok, bunun anayasada bir cezası var ise elbette ki cezasını çekecek. Arkadaşın bu hakkını kovalaması kadar doğal bir durum yok. Yasak cismi okula getirmeden ve mala zarar vermeden 2 tane suç saydım ben. Bir de hukuk okuduğunu söylemişsin, başımıza Avukat olursan vay halimize...

O zaman reşit değil diye gitsin, bir başka arkadaşına çakmak ile bir tarafını yaksın? Onu yapan bunu da yapar, değil mi? Yapmayacağının garantisini verebiliyor musun bana? Veya başka bir örnek vereyim, sokakta reşit olmayan bir çocuk varsa kardeşine yoksa sana sebepsiz yere vurup kaçsın, sen de de ki "reşit değil olsun, 1 kere vurdu diye ağır bir ceza mı alsın?". Biz de çocuk olduk ama gidip bir başkasının malına bile isteye, okula sokulması yasak olan bir cisim ile zarar vermedik. Bir laf vardı, yılanın başını küçükken ezeceksin diye.

Nasıl konuşacağını da bir zahmet benden öğrenme zaten, üniversite okuyorsun, bir zahmet bil. Ama görünen o ki bilmiyorsun. Tanımadığın bir kişiye "oğlum" diye hitap ediyorsun. Sokakta nasıl tanımadığın birisine o şekilde hitap etmiyorsan, burada da edemezsin. Forumun kuralları var. Saygılı bir şekilde konuşmak zorundasın. Sana nasıl başkası saygı çerçevesi içerisinde konuşuyorsa, sen de o şekilde konuşmak zorundasın.

Hatalarını çok net bir şekilde belirttim. Daha fazla yazılacak bir şey yok. Konu sahibinin konusunun da farklı yerlere gitmesini istemiyorum. Sen de buna dikkat et lütfen.

Anlamadığım bir konu da şu, hukuk okuduğunu söylüyor fakat gelmiş burada yok bu vakadan bir sonuç çıkmaz zaman aşımına uğrar diye boş sıkıyor. Bir kere hiçbir avukat yok bu davadan bir sonuç çıkmaz diye bir cümle kurmaz. Her vaka çözülür hukukta. Çözülemeyecek bir vaka yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı