Okullar açılana kadar nasıl kilo verebilirim?

Yeter be. Konu çözüldü, siz tartışmak için yer edindiniz burayı.
Aynen. Makarna yeme ve zayıfla. Bak dostum geçtiğin yollardan geçtim iki dakikalık araştırma ile sana verilen bilgilerin ne kadar saçma ve hurafe olduğunu anlarsın. İş tamamen kaloride bitiyor. Tamam karbonhidrat yememek önemli fakat yiyerek de zayıflayabilirsin. Karbonhidrat yağ yapmaz. Vücutta su tutar sadece. Karbonhidratı kestiğinde 1 haftada 1-2 kilo vereceksin zaten. Tamamı su daha ince gözükeceksin. Sana anlatmak istediğim şey kalori hesabı. Yediğin şeylerin kalorisini say. Günlük 1700 kalori altı almaya çalış. Zaten bunu yaptıktan sonra kilo verememen bir hastalığın olduğu anlamına gelir. Ama yok ben makarna kesip devam edeceğim. Kuruyemişleri günde 150 200 gram yiyeceğim. Bazı güzel lezzetleri sırf kilo vermeye çalışmak için yemeyeceğim diyorsan bu tamamen senin fikrin. Ama sana tavsiye burada 7-24 oyun oynayan insanlardan beslenme ve spor dersi alman ne kadar mantıklı bir düşün derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı