Okullar açılıyor

Bence yerinde bir karar oldu.

Sokakta vs. nasıl rahat ediyorsan okulda da aynı şekilde rahat ol. Kurtul bu düşüncelerden hem lise 2 gibi tanıdığım herkes 100 kilogram üstü dahi olsa bir deri bir kemik kalıyor. Kafanda büyütmeye değmez.

Hocam sokaktada rahat değilim ama doğultan metabolizmam çok yavaş ne yersem resmen 2 katı kilo alıyormuşum gibi bu yüzden de sürekli birşeyker yeme ihityacına giriyorum yoksa hayatımda en son isteyeceğim şey kilolu olmak.

Aşılama ile virüsün geçmeyeceği belli zaten bu mümkün de değil. Maalesef okullar geri kapanacaktır. Aşı yeni varyasyonlara neden olduğu için ve yeni aşı geliştirilmediği için tüm dünya yerin de sayacaktır ve bu kaçınılmaz. Varyasyonu yakalayana kadar yeni varyasyonlar ortaya çıkıyor bu da aşının pek yararlı olmayacağı anlamına geliyor. Bir de olduğunuz aşılar ne kadar sağlıklı bu da soru işareti? Deney aşılarını aşı diye de dayatıyorlar, bizleri denek yerine daha da kabaca kobay yerine koyuyorlar. Bu aşılar daha ruhsatlandırılmamış yani en önemli aşamalardan biri olan faz 3 aşamasını geçmemiş. Tabi şimdi aşı karşıtı diyecekler bana ama, böyle bir aşı karşıtlığı olmam mümkün değil bunu belirteyim. Yan etkiler gibi durumları net olarak daha belli değil. Vurulalım bakalım ne çıkacak filmin sonu nasıl bitecek merak ediyorum?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı