Vaybe 2 yıl boyunca bir daha yaz tatili yok. Hocalar DYK'yı zorunlu yapmışlar. Sadece Pazar günleri kalıyor bana. Gelecek sene olacak tatildede DYK zorunlu. Yaz tatilinde ben sadece haftada 2 gün tatil yapacağım. Yani 2 yıl boyunca bana tatil YOK. Tatilin kıymetini bilin
Vaybe 2 yıl boyunca bir daha yaz tatili yok. Hocalar DYK'yı zorunlu yapmışlar. Sadece Pazar günleri kalıyor bana. Gelecek sene olacak tatildede DYK zorunlu. Yaz tatilinde ben sadece haftada 2 gün tatil yapacağım. Yani 2 yıl boyunca bana tatil YOK. Tatilin kıymetini bilin
Vaybe 2 yıl boyunca bir daha yaz tatili yok. Hocalar Dyk'yı zorunlu yapmışlar. Sadece pazar günleri kalıyor bana. Gelecek sene olacak tatildede dyk zorunlu. Yaz tatilinde ben sadece haftada 2 gün tatil yapacağım. Yani 2 yıl boyunca bana tatil yok. Tatilin kıymetini bilin.
Ben sabah 6'da uyanıyorum. Kahvaltıyı 7'de yapıyorum. 8'de 8 saat falan bilgisayar başında oluyorum ara sıra bilgisayara ara verip ders çalışıyorum sonra da akşama kadar uyuyup akşam 1 saat daha bilgisayar başında oluyorum. Bu düzenden ayrılmak çok zor olacak gibi.