Bize aslında sadece yarın değil hiçbir zaman okul yokLise bitti, üniversite desen o iş yattı
![]()
YKS istediğiniz gibi olmadı mı hocam.
Bize aslında sadece yarın değil hiçbir zaman okul yokLise bitti, üniversite desen o iş yattı
![]()
2 ay 2 gün sonra.
Devlet okullarında yasak başarıya göre sınıflandırma yani seviye sınıfları ama özel okulları bilmiyorum.
Konuyu dızladılar.
İşte geliyor o gün... 21 Kasım...
Yav arkadaş tatil zamanları veya evde daha detaylı anlatmak gerekirse okul dışında her yerde zaman hızlı geçiyor. Bir tek bende olmuyordur bu durum herhalde? Bir daha ki tatili dört gözle bekliyorum.İşte geliyor o gün... 21 Kasım...
Yav arkadaş tatil zamanları veya evde daha detaylı anlatmak gerekirse okul dışında her yerde zaman hızlı geçiyor. Bir tek bende olmuyordur bu durum herhalde? Bir daha ki tatili dört gözle bekliyorum.![]()
Yok hocam sınıfta kalmadım, yanlış anlattım biraz
Bizim okulda aynı başarıda olanları aynı şubeye alıyorlar. Benim de derslerim bozuktu yıl başı, bu yüzden en iyi şubeden orta şubeye düştüm.
En azından tatilimiz var, 9 gün az bir süre değil. Ya birde hiç tatili olmayan çalışan insanlar ne yapsın?Neyse bir sonraki tatil 15 gün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.