Okullar ertelenir mi?

Milli eğitim bakanıyla alakası yok o sadece figüran. Asıl emirler yukarlardan geliyor. Bütün kararları o vermiyor.

Yazıma önce "muhteşem" atıp sonra gülücük atman her şeyi ifade ediyor

Anlamak istemiyorsun galiba.
Kapansın diyorsunda ekonomi kalmadı diyorum sana, öyle her yeri kapatmayla salgınla mücadele olmaz.
Bir halt biliyormuşsun gibi konuşuyorsun ya, komiksin...

Okullar ile ilgili çok güzel bir mesaj yazdım okuma sorunu çekmiyorsan onu da okuyabilirsin.

Bir halt biliyormuş gibi konuşmuyorum da, sen boş konuşuyorsun haberin olsun.
Öyle her yeri kapatmayla salgınla mücadele olmazmış; sanarsın 40 yıllık pandemi tecrübe etmiş yönetmiş.

Bir halt biliyormuş gibi konuşmuyorum da, sen boş konuşuyorsun haberin olsun.
Öyle her yeri kapatmayla salgınla mücadele olmazmış; sanarsın 40 yıllık pandemi tecrübe etmiş yönetmiş.

Güzel kardeşim, her yeri kapatman için önce iyi bir ekonomiye ihtiyacın var.
Devlet niye açıp duruyor sağı solu, millet tepki gösteriyor artık, mecbur açmak zorundalar.
Esnafda para kalmadı şöyle bir çık çarşıları bir gez bakalım sor, abi işler nasıl diye.
Ankara'da yaşıyorum burada bile awmlerde mağazalar kapanıyor.

Şimdi anlıyor musun dediği mi?

Hala umut bağlayıp okulların açılmayacağını zanneden kişiler var. Ve bu kişilerin ders notlarını tahmin edebiliyorum.
Artık bu ihtimali herkesin aklından silmesi lazım. Okullar A-Ç-I-L-A-C-A-K ve tekrar K-A-P-A-N-M-A-Y-A-C-A-K.

Artık okulların açılması lazım, online eğitim ile birçok kişi adam akıllı dersi anlamıyor, ben de online eğitimde çok zorlandım, artık adam akıllı okula gidebilmeliyiz.

Açılır mı bilmem ama artık açılması lazım kapalı kapalı nereye kadar arkadaş sizin için söylemiyorum ama bazı insanlar sırf okulu sevmediği için açılmamasını istiyor bu nedir ya açılsın artık yeter sadece okulda mı korona var.

"Akşama kadar maskesiz maskesiz gezem, sonrada okul için; Sağlğım diye ağlayam".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…