Okullar ertelenir mi?

Siz bu gelen MEB bakanının ziya Selçuk gibi biri olduğunu falan mı sanıyorsunuz?
Kusura bakmayın ama bu adam okulları açar, sınav sistemi değiştirir. Kısacası içimizden geçer.
Kaçarı yok. Okul vakti.

Eki Görüntüle 1152806
Milli eğitim bakanıyla alakası yok o sadece figüran. Asıl emirler yukarlardan geliyor. Bütün kararları o vermiyor.

Ön yargılı değilim. "sözde doğru verilen" verilere bakarak konuşsak bile Türkiye son zamanlarda en çok yeni vaka kaydetmiş 10.ülke. Durum böyleyken nasıl "çoğu" ülkeden daha iyi olabiliyoruz?

Konuyu başka yerlere çekmeyin. Okul ile ekonominin, paranın ne alakası var? Doğru, özel okullar 1 ay boyunca kayıttan paralar toplayarak vurgun yapacak. Herkes 1 aylığına ev tutacak, eşya alacak ve bunların belli bir kısmı da vergi olarak devlete gidecek. Plan bu mu? Kusura bakmayın ama mantıksızca konuşuyorsunuz. Böyle bir şey gerçekleşirse, ülke adeta kaosa sürüklenir.

Kaldı ki, ekonomi; öyle her yeri açık bırakıp vergi toplamakla düzelebilecek şey değil. Taşıma su ile değirmen dönmez. Ekonomik yapıların birden çok bağı vardır. Bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmayın lütfen.

Yazıma önce "muhteşem" atıp sonra gülücük atman her şeyi ifade ediyor :)
Foruma girmeden zeka testi yapılsın, bu konuya yazacaklarım bu kadar.
Biz diyoruz gidişat içinden çıkılmaz hale gelir, günde 250 kişi ölüyor bu katlanacak, kış geliyor bilançosu ağırlaşacak, arkadaş konuyu ekonomiye getirdi.

Anlamak istemiyorsun galiba.
Kapansın diyorsunda ekonomi kalmadı diyorum sana, öyle her yeri kapatmayla salgınla mücadele olmaz.
Bir halt biliyormuşsun gibi konuşuyorsun ya, komiksin...

Okullar ile ilgili çok güzel bir mesaj yazdım okuma sorunu çekmiyorsan onu da okuyabilirsin.

Yazıma önce "muhteşem" atıp sonra gülücük atman her şeyi ifade ediyor :)

Anlamak istemiyorsun galiba.
Kapansın diyorsunda ekonomi kalmadı diyorum sana, öyle her yeri kapatmayla salgınla mücadele olmaz.
Bir halt biliyormuşsun gibi konuşuyorsun ya, komiksin...

Okullar ile ilgili çok güzel bir mesaj yazdım okuma sorunu çekmiyorsan onu da okuyabilirsin.
Bir halt biliyormuş gibi konuşmuyorum da, sen boş konuşuyorsun haberin olsun.
Öyle her yeri kapatmayla salgınla mücadele olmazmış; sanarsın 40 yıllık pandemi tecrübe etmiş yönetmiş.

Bir halt biliyormuş gibi konuşmuyorum da, sen boş konuşuyorsun haberin olsun.
Öyle her yeri kapatmayla salgınla mücadele olmazmış; sanarsın 40 yıllık pandemi tecrübe etmiş yönetmiş.

Güzel kardeşim, her yeri kapatman için önce iyi bir ekonomiye ihtiyacın var.
Devlet niye açıp duruyor sağı solu, millet tepki gösteriyor artık, mecbur açmak zorundalar.
Esnafda para kalmadı şöyle bir çık çarşıları bir gez bakalım sor, abi işler nasıl diye.
Ankara'da yaşıyorum burada bile awmlerde mağazalar kapanıyor.

Şimdi anlıyor musun dediği mi?

😂 Hala umut bağlayıp okulların açılmayacağını zanneden kişiler var. Ve bu kişilerin ders notlarını tahmin edebiliyorum.
Artık bu ihtimali herkesin aklından silmesi lazım. Okullar A-Ç-I-L-A-C-A-K ve tekrar K-A-P-A-N-M-A-Y-A-C-A-K.

Açılır mı bilmem ama artık açılması lazım kapalı kapalı nereye kadar arkadaş sizin için söylemiyorum ama bazı insanlar sırf okulu sevmediği için açılmamasını istiyor bu nedir ya açılsın artık yeter sadece okulda mı korona var.

Açılır mı bilmem ama artık açılması lazım kapalı kapalı nereye kadar arkadaş sizin için söylemiyorum ama bazı insanlar sırf okulu sevmediği için açılmamasını istiyor bu nedir ya açılsın artık yeter sadece okulda mı korona var.
"Akşama kadar maskesiz maskesiz gezem, sonrada okul için; Sağlğım diye ağlayam".

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı