Okullar ertelenir mi?

Yine de futbol tribünleri açık kalsın tribünsüz maç olmuyor ya.
Dostum sorunların var galiba ? Tribüne gidene söyleyeceksin bunları Sana anlatamıyorum ben 9. sınıf 15 yaşındakilere bile aşı yapmıyolar 15 yaş altını düşün aşı olanlar taşıyıcı okullardan sonra vakalar artacak gene geçen senede böyle oldu zaten biraz mantıklı düşün.

Dostum sorunların var galiba? Tribüne gidene söyleyeceksin bunları sana anlatamıyorum ben 9. sınıf 15 yaşındakilere bile aşı yapmıyorlar 15 yaş altını düşün aşı olanlar taşıyıcı okullardan sonra vakalar artacak gene geçen senede böyle oldu zaten biraz mantıklı düşün.

Ben senin derdini anladım ve saygısızca konuşma üslubunu koru sen evinde oturmaya devam et artık canlı dersten ne anlayacaksan anla.

Olacakların sırasıyla şöyle bence:

1. Okullar tam anlamıyla heryerde açılacak.
2. Vaka sayılarında yüksek bir oranda artacak ve okullar kapatılacak.
3. Bu yıl yine sınav iptal tag çalışmaları göreceğiz. 😀

Bence okullar bir açılıp bir kapatılacak. Bakanın pek bir etkisi yok gibi. Yine kararları başkaları veriyor.

Ben senin derdini anladım ve saygısızca konuşma üslubunu koru sen evinde oturmaya devam et artık canlı dersten ne anlayacaksan anla.
Saygısızca derken ? Bence kendin saygı kavramını öğren sonra yorum yap. Canlı dersten öğrenmem seni alakadar etmez kimsenin sağlığından daha önemli değil okul. Herkes aşılanırsa 1. sınıfa gidenden tut lisedekilere kadar açılsın. Herkeste aşı yok aşı olanlar olmayanlara bulaştıracak farkında değilsin.

Saygısızca derken? Bence kendin saygı kavramını öğren sonra yorum yap. Canlı dersten öğrenmem seni alakadar etmez kimsenin sağlığından daha önemli değil okul. Herkes aşılanırsa 1. sınıfa gidenden tut lisedekilere kadar açılsın. Herkeste aşı yok aşı olanlar olmayanlara bulaştıracak farkında değilsin.

:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı