Okullar Kapandı! Siz Ne Getirdiniz?

71 Teşekkür + Başarı belgesi. Ama hocalar haksızlık yaptı o yüzden :( :( :( Mesele Sosyal hocası son sınavımı girmedi onun yüzünden Sosyal'im 3 düştü!!!

Kusur bakmayın ama yaşınızı öğrenebilir miyim? 16 yaşındaki bir öğrenci Lise 3.Sınıfa geçiyor. Siz nasıl Sosyal Bilgiler dersi görüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
78 Teşekkür Belgesi

Kusur bakmayın ama yaşınızı öğrenebilir miyim? 16 yaşındaki bir öğrenci Lise 3.Sınıfa geçiyor. Siz nasıl Sosyal Bilgiler dersi görüyorsunuz?
13 Yaşındayım ve 7'ye gidiyorum. Yani 8'e geçeceğim :)
Şimdi bu adelet mi? Ben 83,54'den sen 71'den Teşekkür+ Başarı Belgesi alıyorsun. İşte Türkiye, işte adelet.
Aslında öğretmenler haksızlık yapmasaydı 77 civarı bir ortalama alırdım ve eğer ikinci dönemin başında dersleri boşlamasaydım ortalama 80 puan civarı olabilirdi...

13 Yaşındayım ve 7'ye gidiyorum. Yani 8'e geçeceğim :)

Aslında öğretmenler haksızlık yapmasaydı 77 civarı bir ortalama alırdım ve eğer ikinci dönemin başında dersleri boşlamasaydım ortalama 80 puan civarı olabilirdi...

7. sınıfa giden bir öğrenci için notların biraz düşük kalmış.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı