Okullar kapanır mı?

Bu açılan kaçıncı konu bilmiyorum ama aynı cevapları yazmaktan bıktı herkes. Bunu kimse bilemez herkes fikrini söyler. Fahrettin Koca'da okul asla kapanmayacak sadece kapanırsa sınıflar kapanabileceğini söyledi. Şu konudan 1 hafta içinde 10 kere gördüm nerdeyse belki.

Bir günde 20K vaka var iken açılması zor. Hele 25K üzerine çıksın çok rahat zorunda kalırlar kapatmaya.

@Rtx 2080 i9 9990K bazılarına diğerlerine korumuyor demek ki bu halde nasıl olacak bu iş aha 1. sınıfta çoğu öğrencide korona çıkmış sınıflar hep kapanmış.

Bi' açılsın millet özel okul senetlerini imzalasın, okul alışverişi yapsın ondan sonra kapatırız.

@389072 aşılama oranı arttıkça vaka sayısının bir önemi kalmıyor. Grip salgını gibi olacak yakında zaten. Herkesin bağışıklığı oturduktan sonra global salgın olmaktan çıkacak, normal bir salgın halini alacak. Sıradan bir şey olacak yani merak etmeyin.

Zaten herkes fikrini söylesin diye açtım şu an imkanım olsa kapatırım bu konudan onlarca varmış.

Annemde astım var ondan diyorujm ya hani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…