Polorchen Kilopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 11 Ekim 2021 #51 XEfe.Bey dedi: Birden çok ağır oldu yüz yüze eğitim bazı dersleri çıkarabilirlerdi müzik, görsel, teknoloji tasarım gibi neyse bakalım iyi geceler hepinize. Genişletmek için tıkla... Beden eğitiminde bir arkadaşlarla öpüşmediğimiz kaldı.
XEfe.Bey dedi: Birden çok ağır oldu yüz yüze eğitim bazı dersleri çıkarabilirlerdi müzik, görsel, teknoloji tasarım gibi neyse bakalım iyi geceler hepinize. Genişletmek için tıkla... Beden eğitiminde bir arkadaşlarla öpüşmediğimiz kaldı.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.958 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2021 #52 cumali_032 dedi: Arkadaşlar bildiğiniz gibi vaka 30 bin oldu sınıfta 3 tane coronalı var ama hala sınıfı kapatmıyorlar. Ya 2 tane ya da 3 tane coronalı var sınıfımızda hala açık ve sınıfımız kapanmadı. Ne yapmalıyım ve sizce kapanır mı? Genişletmek için tıkla... 2 kişi pozitif olduğunda kapanıyor normalde. Test oldular mı?
cumali_032 dedi: Arkadaşlar bildiğiniz gibi vaka 30 bin oldu sınıfta 3 tane coronalı var ama hala sınıfı kapatmıyorlar. Ya 2 tane ya da 3 tane coronalı var sınıfımızda hala açık ve sınıfımız kapanmadı. Ne yapmalıyım ve sizce kapanır mı? Genişletmek için tıkla... 2 kişi pozitif olduğunda kapanıyor normalde. Test oldular mı?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #53 Polorchen dedi: Beden eğitiminde bir arkadaşlarla öpüşmediğimiz kaldı. Genişletmek için tıkla... Bu gidişle corona olucağız tamam eğitimde olur ama en önceliğimiz sağlık Emre SÜRER dedi: 2 kişi pozitif olduğunda kapanıyor normalde. Test oldular mı? Genişletmek için tıkla... Evet pozitif çıktılar
Polorchen dedi: Beden eğitiminde bir arkadaşlarla öpüşmediğimiz kaldı. Genişletmek için tıkla... Bu gidişle corona olucağız tamam eğitimde olur ama en önceliğimiz sağlık Emre SÜRER dedi: 2 kişi pozitif olduğunda kapanıyor normalde. Test oldular mı? Genişletmek için tıkla... Evet pozitif çıktılar
Emircaan Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 329 11 Ekim 2021 #54 XEfe.Bey dedi: Birden çok ağır oldu yüz yüze eğitim bazı dersleri çıkarabilirlerdi müzik, görsel, teknoloji tasarım gibi neyse bakalım iyi geceler hepinize. Genişletmek için tıkla... Kaldırsalar o kadar öğretmen boşa düşecek. Hem kaldırsalar bir dert kaldırmasalar bir dert. (( Kaldırılsın diyen öğrenciler için yazdım ))
XEfe.Bey dedi: Birden çok ağır oldu yüz yüze eğitim bazı dersleri çıkarabilirlerdi müzik, görsel, teknoloji tasarım gibi neyse bakalım iyi geceler hepinize. Genişletmek için tıkla... Kaldırsalar o kadar öğretmen boşa düşecek. Hem kaldırsalar bir dert kaldırmasalar bir dert. (( Kaldırılsın diyen öğrenciler için yazdım ))