Okullar kapanmayacak mı?

Bir insanı 100 sene okula gönder. Bildiğini okur yine. Ama bir insanı 1 gün iyi şeyler öğret. Hayatı kurtulur. Kafada ve kalpte biter her şey.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
mqdefault.jpg
İçimdeki ses öyle diyor :D
 
Bazı insanlar uzaktan daha iyi anladığını iddia ediyor. Bende böyleydim. Bir de uykusuz şekilde sabahın 08:00'inde derse girince okulda pekte bir şey anlamak mümkün olmuyor :(
8 geç bir saat değil. Uykuculuk yapıp 11-12'ye kadar uyumayın bir zahmet. Zorlanmadan bir şeyler başarmak olmuyor maalesef. Ayrıca burada da sosyal mesafe yok, herkes iç içe ama online'a geçilmeli mi karar veremedim.
 
Bence kapanmalı okulda kimsenin dikkat ettiği falan yok kapatılmayacaksa dersler kısaltılmalı 9 ders görüyorum lise 2'yim en azından 6 falan olsa hem sağlık hem de can sıkıntısı açısından iyi olurdu.
 
Uykusuz şekilde nasıl ders anlayabilesin? 8 saat okulda tutarak insanı okuldan soğutuyorlar. Bir şeyi bu kadar uzatıp bıktırmak yerine tadını kaçırmadan örnek günde 5 saat gibi bir ders süresiyle daha verimli bir şekilde yapabilirler. Sabahın 6'sında kalkılıp okula gidince sarhoşlardan daha kötü oluyorsun. Sabah 9 öğlen 2 arası olsa daha iyi olurdu.
 

Geri
Yukarı