Okullar ne zaman açılır?

21 Eylül'de açılmasının zor olduğunu düşünüyorum. Bence müfredat yarı yarıya azalacak ve sadece 2. dönem yüz yüze eğitim yapılacak.

Bence bu sene gibi açılacak denilecek ama erteleye erteleye açılmayacak. Ohh mis, yıllık EA Play'de var; sırtımız yere gelmez :D.

Tepki gösterildi, fakat paşa paşa gidildi sınava. Açılırsa sağlığınız ne durumda olursa olsun yine paşa paşa gitmek zorundasınız. Umarım açılmaz. Herkesin birden okuma tutkusu oldu. Bu kadar olduğunu bilmiyordum ülkede, sevindim.

Önlemler falan alınacak deniliyor sanırım çapraz oturtularak ya da 3 gün bazıları 3 gün bazıları diye ama eninde sonunda koridordan geçeceğiz. Birisinde olursa corona ve 1000 kişilik okulda 1 kişiye bile bulaşsa o aile, akraba vb. kişiler ile gitgide yayılacak. Bence açmamaları lazım çok saf bir şey olur açmaları okulları.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı