Okullarda eşofman giymek yasak mı?

Bugün eşofman giydim diye müdür yanına çağırdı. Azarladı, "bir daha olmasın." dedi. Geçiştirici cevap için hafta sonu alırım hocam dedim. Döndüm sınıfa. Üstümde okul forması altımda simsiyah pantolon gibi duran bir eşofman giyiyordum. Pantolonla rahat edemediğim için eşofman giyiyorum. İnternette kıyafet sınırlaması kaldırıldı diye görmüştüm ancak bizim okulda hala böyle bir sistem var. Okul üstü giyerim giyiyorum eyvallah ama pantolonla rahat edemiyorum. Böyle bir zorunluluk normalde var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşımın kardeşide liseye gidiyor. İkisinin müdürü "pantolonla aynı renk (siyah) olsun yeter" dediler. Ama eşofman giymeyi yasakladılar. Okul pantolonun yoksa rahat ettiğin bir kot giyeceksin.

Çoğu okulda yasak forma zorunluluğu var forma zorunluluğu yoksa yasak değildir beden derslerinde istisna var tabii :D

Bir arkadaşımın kardeşide liseye gidiyor. İkisinin müdürü "pantolonla aynı renk (siyah) olsun yeter" dediler. Ama eşofman giymeyi yasakladılar. Okul pantolonun yoksa rahat ettiğin bir kot giyeceksin.

Hiçbir kotla rahat etmiyorum ki. İlkokul dışında okula hep pantolonla aynı renk eşofmanla gittim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı