Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.000 Çözümler 25 14 Ekim 2021 #21 siriius dedi: Yazılılar için öğretmenler en az 1 hafta önceden haber vermek zorundalar. Quiz için geçerli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yaptığı ayrımcılıktan bahsediyorum zaten. Onu biliyorum. Bazen moralim bozuluyor.
siriius dedi: Yazılılar için öğretmenler en az 1 hafta önceden haber vermek zorundalar. Quiz için geçerli mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yaptığı ayrımcılıktan bahsediyorum zaten. Onu biliyorum. Bazen moralim bozuluyor.
Recep pekmeztaş Picopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Xen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Headcrab 14 Ekim 2021 #22 siriius dedi: Lise 1 de özel okula geçmemin en büyük sebeplerinden biri devlet okullarındaki saçmalıklardır. Sırf disiplinli olacağız diye yapılan kanunsuz davranışlar, gereksiz korkutmalar. Bunu bir dilekçe ile valiliğe veya CİMER'e bildirin ilgileneceklerdir. Genişletmek için tıkla... Alıntılama yaptım böyle bir olay yaşamadım.
siriius dedi: Lise 1 de özel okula geçmemin en büyük sebeplerinden biri devlet okullarındaki saçmalıklardır. Sırf disiplinli olacağız diye yapılan kanunsuz davranışlar, gereksiz korkutmalar. Bunu bir dilekçe ile valiliğe veya CİMER'e bildirin ilgileneceklerdir. Genişletmek için tıkla... Alıntılama yaptım böyle bir olay yaşamadım.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Ekim 2021 #23 Heunzey dedi: Yaptığı ayrımcılıktan bahsediyorum zaten. Onu biliyorum. Bazen moralim bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Moraliniz bozuluyorsa ailenize söyleyin şikayette bulunsunlar.
Heunzey dedi: Yaptığı ayrımcılıktan bahsediyorum zaten. Onu biliyorum. Bazen moralim bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Moraliniz bozuluyorsa ailenize söyleyin şikayette bulunsunlar.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.000 Çözümler 25 14 Ekim 2021 #24 siriius dedi: Moraliniz bozuluyorsa ailenize söyleyin şikayette bulunsunlar. Genişletmek için tıkla... Okul hakkındaki bu tarz olayları ailemle vs uğraşacak falan fistan yok böyle olmadi tarzi olaylari çıkacak viş yere hiçbir şey olmayacak.
siriius dedi: Moraliniz bozuluyorsa ailenize söyleyin şikayette bulunsunlar. Genişletmek için tıkla... Okul hakkındaki bu tarz olayları ailemle vs uğraşacak falan fistan yok böyle olmadi tarzi olaylari çıkacak viş yere hiçbir şey olmayacak.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Ekim 2021 #25 Heunzey dedi: Okul hakkındaki bu tarz olayları ailemle vs uğraşacak falan fistan yok böyle olmadi tarzi olaylari çıkacak viş yere hiçbir şey olmayacak. Genişletmek için tıkla... Sırf aileler arasında olay çıkacak diye yapmadığım o kadar şey var ki. Neyse konu sardı siz yazın ben okuyorum.
Heunzey dedi: Okul hakkındaki bu tarz olayları ailemle vs uğraşacak falan fistan yok böyle olmadi tarzi olaylari çıkacak viş yere hiçbir şey olmayacak. Genişletmek için tıkla... Sırf aileler arasında olay çıkacak diye yapmadığım o kadar şey var ki. Neyse konu sardı siz yazın ben okuyorum.
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #26 Kadın Erkek eşitliği doğal fakat kadınlara ekstra hak tanınarak eşitliğin sağlanmaya çalışılması bence yanlış.
Kadın Erkek eşitliği doğal fakat kadınlara ekstra hak tanınarak eşitliğin sağlanmaya çalışılması bence yanlış.
4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 14 Ekim 2021 #27 Ayrımcılık her yerde, insanlar her zaman aynıdır. Bu yüzden kimseye güvenmeyeceksin, kimseye güvenmezsen kimse sana zarar veremez.
Ayrımcılık her yerde, insanlar her zaman aynıdır. Bu yüzden kimseye güvenmeyeceksin, kimseye güvenmezsen kimse sana zarar veremez.
C Coolumsu Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 218 Çözümler 1 Yer İzmir 19 Mart 2023 #28 Çok takılmamak lazım böyle konulara.
xgravity Picopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 457 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #29 Ayrımcılık bence her yerde var, yapacak bir şey yok. Son düzenleme: 21 Mayıs 2025