- Makaleler
- 3
Influenza virüsü neredeyse sıfır ölümcül. Gereksiz bir aşı.İnsanlar neden her yıl grip için aşı olmak zorunda kalıyorlar diye sorayım sana o zaman.
Influenza virüsü neredeyse sıfır ölümcül. Gereksiz bir aşı.İnsanlar neden her yıl grip için aşı olmak zorunda kalıyorlar diye sorayım sana o zaman.
Okula gitme hevesleri kaçtı çünkü.Zamanında okul açılsın Ziya Selçuk istifa diye tweet atıldı. Şimdi ise kapansın. Kapandığı zaman açılması için neden tepki verildi. Açıldığı zaman kapanması için neden uğraş veriliyor anlamadım.
Virüslerin mutasyon geçirebildiğine dikkat çekmek istemiştim, ayrıca grip aşısı gereksiz sayılmaz, ölümcül olmasa bile neden zamanımı hastalıkla uğraşmaya harcayayım ki?Influenza virüsü neredeyse sıfır ölümcül. Gereksiz bir aşı.
Hayatının* hayatımızın bir parçası olsaydı maske takmazdık hala ama maalesef takıyoruz.Omicron diğer varyantlara göre hafif. Şunu eklemeliyim ki grip vakaları Corona virüs vakalarını aştı. Corona'yı artık hayatımızın bir parçası olarak görüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.