Okulları niye kapatmadılar?

Gitmeme hakkı bana sunuldu ve ben online derslere girmeyi tercih ettim şuan online derslerden eğitim görüyorum tabii yüzyüze eğitim kadar verimli olmaz ama sağlımı riske atamam.
 
Kapatıp kapatmama konusunda karar valiliklere bırakılmış bazı illerde kapatıldı. Bunun iktidarla bir alakası yok kapatılması iktidarın işine gelir.
Kapatılsa ne olur, kapatılmasa ne olur? Bahsettiğim mitinge Türkiye'nin her yerinden koyunlar akın etti. İllaki bu çocukların ailelerinden birileri de gitmiştir. Yani artık çok geç. Her gün evde kalın diyen Fahrettin Koca, o mitinge destek verdi. Trajikomik bir ülke yönetimine ve topluma şahit oluyoruz. Biz zaten salağız 2 yıldır evden çıkmıyoruz. Bu hastalığın yayılmasına katkıda bulunanlar, bizim de hakkımızı yiyor. Ben de hakkımı helal etmiyorum.

Okulların kapalı kalması, öğrencilerin eğitim alamayıp bilinçlenmelerini engelleyeceğinden dolayı iktidarın işine gelebilir tabii. O bakımdan haklısın. Çünkü bu iktidar cahil insanları sever. Cahil sıfatını burada kötü anlamda kullanmıyorum. Sonuçta çoğunluğun eğitimsiz olduğu halkımız yüzünden bu haldeyiz.
 
Merhaba. Yüksek riskli illerde okulları neden kapatmadılar? Ben Ankara'dayım ve valilik kapatma kararı almadı. Gerçekten saçma geliyor. Neden direniyorlar? Siz hangi ilde oturuyorsunuz ve sizin iliniz hangi risk grubunda? Okulları kapattılar mı?

Merhaba, dediğiniz gibi "yüksek riskli illerde okulları kapatmaları gerekir". Haklısınız.
 

Geri
Yukarı