Okulların açılması çok saçma

Hey! Dostum, türkiyedesin kendine gel.

FB_IMG_1620849905194.jpg

Benim sınıfımda gitmek isteyenlerden bir tanesi pandemiden önce okulu takmayan birisiydi şimdi ise çok gitmek istiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Okula zaten 8 ay boyunca gitmediniz. 24 gün kala konular bitmişken gideceğiz diye isyan mı ediyorsunuz?

Dostum sorun okula gidecek olmamız değil. Benim isyan ettiğim konu;
Konular bitmiş her şey yapılmış telafi eğitimi diyorlar. Bu durumu karşıyım. Çünkü sonuçlar istendiği gibi olmazsa, 1 yıl daha aynı seneryoları yaşamaktan sıkıldım. Yapılması gereken risksiz duruma gelene kadar okulların açılmamasıydı. Ama şimdi açmak acil değilken okul açılması vaka sayıları üzerine kötü yansıyabilir.

Dostum sorun okula gidecek olmamız değil. Benim isyan ettiğim konu;
Konular bitmiş her şey yapılmış telafi eğitimi diyorlar. Bu durumu karşıyım. Çünkü sonuçlar istendiği gibi olmazsa, 1 yıl daha aynı seneryoları yaşamaktan sıkıldım. Yapılması gereken risksiz duruma gelene kadar okulların açılmamasıydı. Ama şimdi açmak acil değilken okul açılması vaka sayıları üzerine kötü yansıyabilir.
Katılıyorum, sadece online derse girmeyenler okula gitmeli. Yoksa haksızlık oluyor ben her gün sabah 8.30'da kalkıyorum 16.00'da bitiyor, her derse de giriyorum, online derse giremeyenler sadece okula gitmeli.

Mevcut eğitim öğretim yılı bir şekilde bitirilmeli fakat önümüzdeki eğitim öğretim yılı kesinlikle vakalar fark etmeksizin yüz yüze olmalı. Eğitim'den asla taviz vermemeliyiz.
Azcık daha dayansa kurtulacaktık zaten. Adamın tek derdi yüzyüze eğitim, bi' dur be adam. Azcık sabretsen 1 ayda 8 gün yerine 1 ayda 40 gün bile gideriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı