Okulu bırakıp berber olmak mantıklı mı?

MESEM'e geç çok iyi olur senin için bence pişman da olmazsın ne güzel işte hem işi öğrenir hem paranı alırsın.

MESEM'e geç çok iyi olur senin için bence pişman da olmazsın ne güzel işte hem işi öğrenir hem paranı alırsın.

Bende istiyorum ama tek sorun ailem ve dayılarım dayımın en büyük hayali kuzenimle beraber üniversite okumam onlar çok kızacaklar.

Bende istiyorum ama tek sorun ailem ve dayılarım dayımın en büyük hayali kuzenimle beraber üniversite okumam onlar çok kızacaklar.
Üniversite olarak istediğin bir bölüm yoksa hiç uğraşmaya değmez bence ama sonra içinde kalmaması için iyice düşünmen lazım. Daha sonra ailenle konuşmaya çalış bu konu hakkında sektörde başarılı olursan çok iyi yerlere gelinebiliyor ayrıca önemli olan senin mutluluğun. Berber olmak için liseden sonra da eğitim alabilirsin ama lisede alınan eğitim yaş gruplarınla da beraber olacağı için daha keyifli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…