Okulu bırakmak istiyorum

Sabah 7 den akşam 7 ye kadar gerçekten çok uzun bir süre bir 8. sınıf öğrencisi için, babanızla konuşmanız lazım. Şu ana kadar dayanmanız mucize ben olsam ilk günden patlardım.

Yaşınız daha ufak eğer cidden derslerde zorlanıyorsanız dediğimi yapın.
Derslerde zornalıyorsa neden gelecekteki hayat standartlarını düşürsün? Farklı çalışma metodları izler, gerekirse daha sıkı çalışır.

Zorunlu ama açıköğretimden bahsediyorum
Açıköğretime geçince ders çalışmıyor mu?

Açıkla örgün aynı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanıdığım bir akrabam, iyi bir üniversitede burs kazandığı içn üniversiteden itibaren 20 bin tl gibi bir para alıyor. Sadece üniversitede bu. Her geçen yıl artarak devam ediyor. Çalışmayıp da ne yapacaksın? Amele olmak daha mı kolay olacak sanıyorusn? Babam sabah gidiyor yarın öğlen geliyor eve. Sence bu yaşantı mı? Amelelik mi? İleride başaramazsan en azından denedim olmadı dersin. Denemedim demezsin en azından. Ki ailen konuşmadığı sürece okulu da bırakamazsın.

Liseye bir geç olmazsa açıktan okursun liseyi. Çok yanlış bir karar.

Açıkla örgün aynı mı?

Açık her türlü daha iyi. Hatta en iyisi meslek lisesi. Düşük puanla iyi üniversitede mühendislik okuyabiliyorsun.(MTOK)

Açık öğretim de sınavlar online oluyor diye biliyorum.

Hayat standartlarını düşürmek derken?
Direkt okulu bırakmayı düşünüyor sence 4 sene açıkta ders çalışabileceğini düşünüyor musun?

Değil.

Soruma cevap verir misiniz ama? Daha cevaplamadan soru soruyorsunuz.
Açıkta onlinedan girip bitirir yani pekde zor deyil daha ortaokulda okulu bırakmak isteyen biri lisede açıktan çok rahatça online girer bitirir yani çalışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…