Okulu bırakmak mantıklı mı?

Efe441

Centipat
Daha fazla  
Hepinize iyi akşamlar dilerim. Lise 2. sınıfım, 1. sınavlar pek iç açıcı değil geçen sene de öyleydi. Çalışırsam sınavlarım düzelir fakat günümüz şartlarında üniversite mezunu olmak pek işe yaramıyor (öznel), tek yapabildiğim ders İngilizce var, o alanda iyi bir bölüm yok, ayrıca okuldaki insanlara tahammülüm kalmadı. Okulu bırakıp bulabildiğim ilk ise girmeyi düşünüyorum.

Liseyi okuyup bırakmak mantıklısı olacaktır, sonra gelecekte işinize giderken nefret duymayın hocam.

Liseyi okuyup bırakmak mantıklısı olacaktır, sonra gelecekte işinize giderken nefret duymayın hocam.

Sizde haklısınız fakat baba mesleğim yok okulu bitirip boş dolaşırım 18 yaşına gelmiş meslek tecrübesi olmayan adamı kimse sıfırdan yanına almaz.

Tavsiyem dil üzerine yoğunlaşıp en azından liseyi bitirmeniz en azından garantiye almış olursunuz ve önünüz açılır. Dil her türlü iş bulur hocam.

Tavsiyem dil üzerine yoğunlaşıp en azından liseyi bitirmeniz en azından garantiye almış olursunuz ve önünüz açılır. Dil her türlü iş bulur hocam.

Her gittiğim okulda yabancı dil öğretmenleri potansiyeli yüksek birisi dediler fakat İngilizce bölümünde bildiğim 2-3 bölüm var iyi kazandırırlar mı bilemiyorum.

Her ne olursa olsun hedefin yüksek olmalı, neden çabalayıp güzel bir üniversite kazanmıyorsun? Ne güzel okuma imkanın var bu yaşta fabrikaya,tekstile girip hamallık mı yapacaksın? Tavsiyem herşeye rağmen çabalayıp çevrenizdekileri şaşırtmanız olacaktır.

Fabrika işleri bana gelmez bırakıp kaynakçı veya inşaat işine girerim. Hedefim İngilizce öğretmeni olmaktı ama öğretmen ataması çok zor çünkü birçok okulda öğretmen fazlalığı var.

Dilden girersin dilini gelistir.

Tavsiyelerimi sundum hocam, güzel bir üniversite tek yol olacaktır. Tabii ki karar sizin, başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…